EDİRNE BELEDİYESİ, 10 BİN AŞURE DAĞITTI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle Saraçlar Caddesi'nde halka 10 bin adet aşure dağıtıldı.

EDİRNE BELEDİYESİ, 10 BİN AŞURE DAĞITTI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle Saraçlar Caddesi'nde halka 10 bin adet aşure dağıtıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Ekim 2017 Çarşamba 10:32
EDİRNE BELEDİYESİ,  10 BİN AŞURE DAĞITTI


    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Muharrem Ayı nedeniyle Saraçlar Caddesi'nde halka aşure ikramında bulundu. Edirne Cem Evi Dedesi Mustafa Çetin'in de katıldığı aşure dağıtımında halka toplam 10 bin adet aşure dağıtıldı. 
GÜRKAN: “İNŞALLAH DÜNYA BİR DAHA YAŞAMAZ”
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan burada yaptığı konuşmada; “Muharrem ayı nedeniyle Edirne Cem Evi ile Pokerklas birlikte Edirne Halkı'na aşure ikramında bulunuyoruz. Ayrıca muharrem ayında tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. İnşallah dünya bir daha Hz. Hüseyin gibi Kerbela vakasını bir daha yaşamaz.” dedi. 
ÇETİN: “YASIMIZI TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”
    Edirne Cem Dedesi Mustafa Çetin ise; “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katılımıyla Edirne Cem Evi'nde Saat: 14.00'te aşure ikramımız var. Tüm dostlarımızı bekliyoruz. Elimizden geldiği kadar Muharrem Ayı orucunu tutmaya çalışıyoruz. Düğünlere, derneklere gitmiyoruz. Eğlenceleri yerlere gitmeyerek, yasımızı tutmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.