“EDİRNE ÇOK ŞANSLI”

Türkiye Okçuluk Federasyonu Bölgelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Gemalmaz, Edirne Valisi Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti. Gemalmaz, Edirne’nin ve Edirne sporunun böyle bir Vali’ye sahip olduğu için çok şanslı olduğunu dile getirdi.

“EDİRNE ÇOK ŞANSLI”

Türkiye Okçuluk Federasyonu Bölgelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Gemalmaz, Edirne Valisi Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti. Gemalmaz, Edirne’nin ve Edirne sporunun böyle bir Vali’ye sahip olduğu için çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Şubat 2019 Cuma 09:04
“EDİRNE ÇOK ŞANSLI”

Gemalmaz, geçmişte okçuluk dalında birçok başarı elde edildiğini ve bundan sonra da o başarıların tekrar edileceğini belirterek, “Okçuluğu daha ileri seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz.”  dedi.

“DERTLERİMİZİ RAHATLIKLA ANLATABİLİYORUZ”

Türkiye Okçuluk Federasyonu Bölgelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Gemalmaz, Edirne Valisi Ekrem Canalp’i makamında ziyaret ettiğini söyleyerek, “Çok samimi bir ortamda diyaloğumuz oldu. Rahmetli Vali Fahri Yücel’den sonra halkımızın içerisinde olan bir valimiz. Sadece spor anlamında değil, Edirne’nin tüm sorunlarını yerinde inceleyip çözüm yoluna giden bir Vali olması Edirneliler için büyük bir şanstır. Böyle birisinin Edirne’de görev yapması da bize mutluluk veriyor. Dertlerimizi ve sorunlarımızı rahatlıkla anlatabiliyor ve görüşebiliyoruz. Okçuluk camiasında yapmış olduğumuz birçok dereceler var. Bunların arasında olimpiyat dördüncülüğü, dünya birinciliği ve ikinciliği, Avrupa’da yaptığımız dereceler yer alıyor. Şu an sayamayacağımız kadar derecelerimiz var, okçuluk dalında. Salon problemimiz vardı. Onu da en kısa sürede çözeceğimize inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”

Gemalmaz, Edirne’yi okçuluk dalında daha da ileri seviyelere taşımak istediklerini belirterek, “Edirne’yi okçuluk dalında da yeniden eski günlerine getirme çabasındayız. Kamu kurum kuruluşları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Valiliğimiz gereken her şeyi yapıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalarımız devam edecek. Edirne’ye madalyalar getirmek için her çabayı göstereceğiz. Okçuluk federasyonu yönetim kurulu üyesi ve bölgelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak tüm çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim. Edirne’ye spor anlamında her çeşit hizmeti yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Birkaç yıl sonra tabii ki yerimizi gençlere bırakmayı düşünüyoruz onlar bu işi devam ettirsinler. 2 senedir gençlik spor il müdürlüğünden tahsis ettiğimiz bu binadayız. Yazın 25 Kasım Stadyumu’nda çalışmalar yaptığımız için burayı kullanıyoruz. Kışın da bulduğumuz salonlarda çalışmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki kış salonumuzu yapıp, sadece kendimizin girip çıkacağı bir salon olduğu için bizim için daha rahat olacak. Zaman süremiz olmayacak, daha güzel başarılara imza atacağız. Okçuluğu daha ileri seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.