EDİRNE'DE 'HÜKÜMET KONAKLARI' KONUŞULDU

Hükümet Konaklarıyla ilgili toplantıya katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye gelen İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal ve Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanı A. Nehar Poçan, Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret etti.

EDİRNE'DE 'HÜKÜMET KONAKLARI' KONUŞULDU

Hükümet Konaklarıyla ilgili toplantıya katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye gelen İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal ve Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanı A. Nehar Poçan, Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ağustos 2022 Cuma 06:00
EDİRNE'DE 'HÜKÜMET KONAKLARI' KONUŞULDU

Ziyaretin ardından, Vali H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapılan ve Edirne genelinde hükümet konaklarının ve hizmet binalarının yeniden yapımı, ihtiyaçları ile bakım ve onarımlarının değerlendirildiği toplantıya geçildi.

Vali H. Kürşat Kırbıyık’ın başkanlık ettiği toplantıya İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal, Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanı A. Nehar Poçan, İl Özel İdaresi Genel Sek. V. ve Vali Yardımcısı Yusuf Güler, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Meriç Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, İl Emniyet Md. V. Zeki Ağsakal, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Md. Yusuf Şamiloğlu ile İl Özel İdare Genel Sekreter Yrd. Ahmet Turan Ateş ve yetkililer katıldı.

İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal ve Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanı A. Nehar Poçan'ın da iştirak ettiği toplantıda ilk olarak Keşan, Uzunköprü ve Havsa ilçelerimizdeki Hükümet konaklarının yeniden yapım çalışmalarıyla Enez ve Lalapaşa ilçelerimizdeki Kaymakamlık binalarının da yenilenmesi için yatırım programına alınması konuları görüşüldü.
Toplantıda daha sonra İpsala, Meriç ve Süloğlu ilçelerimizdeki hükümet konaklarının doğalgaz dönüşümlerinin yapılması, engelli vatandaşlarımızın erişimine uygunluk kapsamındaki çalışmalar ile yapılacak bakım, onarım ve iyileştirmeler değerlendirildi.

Yapılan toplantının son kısmında Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne ait polis evi ile ilçelerde bulunan Emniyet teşkilatımızın hizmet binalarıyla ilgili yapılması planlanan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları görüşüldü.

Toplantıyla ilgili bir değerlendirme yapan Vali Kırbıyık; “Hükümet konaklarımız, hizmet binalarımız devletimizin vatandaşa bakan yüzüdür. Dolayısıyla vatandaşlarımıza daha sağlıklı şartlarda, daha verimli hizmetlerin sunulabilmesi için, zaman içerisinde hizmet binalarımızda yenilemelerin, düzenlemelerin yapılması gerektiğini değerlendiriyoruz. Bugünkü toplantımızda mevcut binalarının fiziki durumlarını, eksikliklerini, yapılması gereken yenileme ve düzenlemeleri değerlendirdik. Toplantımızda İçişleri Bakanlığımızın Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal ve Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanı A. Nehar Poçan’ında bizlerle olması oldukça kıymetlidir. Kendilerine katılımları için teşekkür ediyorum. Böylelikle bir yandan sorunları, sıkıntıları görüşürken diğer taraftan da uygulayabileceğimiz çözümlerle ilgili, hızlı kararlar alma şansımız oldu. Yapılacak çalışmalarla, çözümlerle ilgili süreci bu sayede daha da hızlandırmış olduğumuz değerlendiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.