EDİRNE SANDIK BAŞINA GİTTİ

​​​​​​​Edirne’de Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Günay Özdemir, Milletvekili adayları, siyasi partiler, bürokratlar ve vatandaşlar sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandılar.

EDİRNE SANDIK BAŞINA GİTTİ

​​​​​​​Edirne’de Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Günay Özdemir, Milletvekili adayları, siyasi partiler, bürokratlar ve vatandaşlar sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandılar.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Haziran 2018 Pazar 23:03
EDİRNE SANDIK BAŞINA GİTTİ

Edirne’de Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Günay Özdemir, Milletvekili adayları, siyasi partiler, bürokratlar ve vatandaşlar sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandılar.

BAŞKAN OYUNU KULLANDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan oyunu İlhami Ertem Anadolu Lisesi'ndeki 1229 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Gürkan, "Türkiye'de 56 milyon seçmenin özgürce oy kullandığı bir seçim olmasını diliyoruz. Edirne’de 304 bin seçmenimiz var. Tahminimiz yüzde 90 oranında bir katılım olacaktır. Milletin iradesinin üzerinde hiç bir irade yoktur. Seçimlerin bütün ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hayırlısı neyse o sonucun sandıktan çıkmasını temenni ediyoruz.  İnanıyoruz ki millet en doğru tercihi yapacaktır. Bizler siyasetçiler olarak milletin sandığa yansıyan iradesini başımızın üzerine koyup, o iradenin yaşama geçmesi için müdahalemizi sürdüreceğiz. Bu büyük millete, bu güzel millete hangi unvanda olursa olsun hizmet etmek, görev yapmak onurların, şereflerin en büyüğüdür.” Diye konuştu.

VALİ ÖZDEMİR SANDIK BAŞINDA

Edirne Valisi Günay Özdemir oyunu Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'nda 1086 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu attıktan sonra konuşan Vali Özdemir, "Öncelikle seçim ülkemize milletimize hayırlısı olsun. İl genelinde sabah itibariyle seçim başladı. Seçim güvenliği anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.Şu anda bin sandığımız var ve bin 500 kadar güvenlik görevlisiyle gerekli tedbirleri aldık.Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağız çünkü Edirne halkı hassas ve herhangi bir sorun yaşanacağını düşünmüyoruz.” Dedi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

CHP Milletvekili adaylarından Okan Gaytancıoğlu Havsa Halk Eğitim Merkezinde, Erdin Bircan Edirne Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulunda, Yakup Atalay Uzunköprü Demokrasi ortaokulunda, Erdoğan Gümülcineli Keşan Kız Meslek Lisesinde oylarını kullandılar. CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da Edirne İlhami Ertem Lisesi’nde oyunu kullandı.

AK PARTİLİLER SANDIKTA

Yüksel Yeşil İlk Öğretim Okulu’nda oyunu kullanan AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba oyunu attıktan sonra yaptığı açıklamasında sabahın ilk saatlerinden beri sahada olduklarını belirtirken “Mümkün oluğunca gezebildiğimiz oy kullanma noktalarını ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımız sahadalar, sahaya hakim durumdayız. Katılım da iyi. Bu gün ülkemiz için bir dönüm noktası. Seçim sonuçları da inşallah iyi olacak. Çıktığımız bu yolda memleketimize, insanlarımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

 AK Parti Edirne 27.Dönem M.V.Adayı  İlyas Akmeşe  Mehmet Ruşen Elkut O.Okulunda Erdem Güğümlüler de Şehit Asım İ.Okulunda oylarını kullandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.