EDİRNE VE BALKANLARA YENİ SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirne ve Balkanlara, Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulacak yeni spor kompleksinin müjdesini verdi.

EDİRNE VE BALKANLARA YENİ SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirne ve Balkanlara, Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulacak yeni spor kompleksinin müjdesini verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ağustos 2018 Perşembe 08:58
EDİRNE VE BALKANLARA YENİ SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Edirne ve Balkanlara, Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulacak yeni spor kompleksinin müjdesini verdi. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde proje çalışmalarına başlanan kompleks için, 13 Ağustos 2018’de, Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımıyla Ankara’da bir protokol imzalandı. T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, Trakya Üniversitesi’nde öğrenim gören gençler, Edirneliler, Trakyalılar ve Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlarımıza müjdelediği spor kompleksi ile bölgedeki sportif faaliyetlerin üstün fiziksel olanaklarla desteklenmesi amaçlanıyor. Trakya Üniversitesi’nin yeni spor kompleksinin inşası amacıyla imzalanan protokol kapsamında, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Trakya Üniversitesi iş birliğinde, Trakya Üniversitesi’nin Balkan Yerleşkesi’nde, toplam 2.370 m2’lik alanda yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. Öncelikli olarak Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu’nun kullanımına sunulacak komplekste, basketbol, hentbol, voleybol sahalarının yanı sıra karate, güreş, judo ve tekvando gibi bireysel sporlara ait salonlar da yer alacak. Yeni kompleksle, Trakya Üniversitesi, öğrencilerinin kullanımına sunduğu spor alanlarını daha da zenginleştirerek çeşitlendirmiş olacak.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erhan Tabakoğlu, imza törenin ardından yaptığı açıklamada, Trakya Üniversitesi’ne ve bölgeye yeni, modern bir spor kompleksi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun değerli destekleriyle hayata geçirilecek yatırım sayesinde, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki öğrencilerimiz artık daha modern ve donanımlı spor alanlarında eğitim alabilecek. Bu kompleks sadece öğrencilerimize değil bölge halkına ve Balkanlara da çok önemli hizmetler sunacak. Birçok spor disiplininin bir arada icra edilebileceği kompleksle birlikte nice Yasemin Adarlar, Ecem Taşınlar, İsmail Balabanlar ve onların antrenörlerini yetiştireceğimize gönülden inanıyorum. Olimpik sporlarda artık Trakya Üniversitesi öğrencileri çok daha fazla söz sahibi olacak. Bu tesisin üniversitemize, Edirnemize ve bölgemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilatı’na içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.