"EDİRNE'YE DEĞER KATMAK İÇİN ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK"

TÜMKİAD, yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla iftarda buluştu. ÜMKİAD Edirne İl Başkanı Oğuz Kuran, " Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız, Edirne’ye değer katmak için ateşten gömleği giymiş bulunmaktayız" dedi.

"EDİRNE'YE DEĞER KATMAK İÇİN ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK"

TÜMKİAD, yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla iftarda buluştu. ÜMKİAD Edirne İl Başkanı Oğuz Kuran, " Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız, Edirne’ye değer katmak için ateşten gömleği giymiş bulunmaktayız" dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Nisan 2022 Perşembe 06:24
"EDİRNE'YE DEĞER KATMAK İÇİN ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK"



TÜMKİAD, yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla iftarda buluştu. 
Kentteki bir restorantta basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen ÜMKİAD Edirne İl yönetim kurulu üyeleri iftar öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti. Tüm Kalkınma ve Girişimci İşadamları Derneği İl Başkanı Oğuz Kuran, "Yönetimdeki arkadaşların ve Derneğin İl Başkanı olarak ben, Edirne’de iş dünyasının faaliyetleri ile ilgili,  iş dünyasıyla alakalı Edirne’ye değer katmak için ateşten gömleği giymiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.
Edirne’de birçok sivil toplum kuruluşunun olduğunu hatırlatan Kuran, sözlerini şöyle sürdürdü;
"TÜMKİAD gibi devletçi bir toplum örgütünü ülkemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman devletimizin yanında olacağız, devletimiz ne kadar güçlü olursa bizde millet olarak o kadar güçlü olacağı inancında olan insanlarız. 
MAYIS AYINDA AÇILIŞIMIZ YAPILACAK
Edirne’de Tüm Kalkınma ve Girişimci İşadamları Derneği’nin Mayıs Ayı içinde inşallah genel başkanımız Nihat Tanrıkulu’nun teşrifleriyle açılışını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta valilikle yazışmalarımız tamamlandı, yasal sürecimiz bitti. Binamızı kiralamış kontratımızı yapmış bulunmaktayız. 
ETSO VE BORSA SEÇİMLERİNDE DEVLETÇİ KÜLTÜRÜNÜ SÜRDÜREN ADAYI DESTEKLEYECEĞİZ
Edirne’deki düşüncemiz derneğimizin faaliyetleri olarak gerek Ticaret Odası seçimleri olsun gerek Ticaret Borsası seçimleri olsun biz hiçbir kimseye engel olmayacağız. Mevcut aday çıkacak kişilerin devletçi kültürü, Edirne için neler yapacakları konusunda misyonunu dinledikten sonra bizlerde bunlara karşı yada bunların yanında destek olacak bir kuruluşuz. 
Biz kimsenin karşısında rakip  çıkma düşüncemiz yok. Zaten biliyorsunuz paramparça olmuş bir Edirne var. Herkes birinin ya ön bahçesi ya arka bahçesi. Biz kimsenin ne ön ne arka bahçesiyiz. Bizim böyle bir çizgimiz yok. Hiçbir cemaat, kuruluşu olan dernek değiliz. Tamamen devletin yanında olan STK’yız. Üye faliyetlerimizi Ramazan’dan sonra daha fazla yükseltip, Edirne’de bin 500 iş adamını bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Edirne bir olmayı beraber olmayı özlemiş illerden birisi.”
MİLLET OLARAK BİRBİRİMİZE, ELİMİZİ UZATALIM, KALBİMİZİ AÇALIM
TÜMKİAD iftar yemeğine katılan 26.Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir de burada yaptığı konuşmada, TÜRKİAD Derneği Edirne Şubesinin Edirne'de açılmasından menun olduğunu ifade ederek, "Türkiye bir süreçten geçiyor, dünya bir süreçten geçiyor. Bu sancılı süreç pandemiyle başladı. Akabinde geldiğimiz nokta Ukrayna savaşı. Bu savaş devam edecek gibi gözüküyor. Bu sonuçlardan da dünya çapında Türkiye nasibini alacak ve alıyor. Dolayısıyla petrol fiyatları, enerji fiyatları, tedarik zincirleri bozulmuş durumda. Her şey pahalılanıyor, bittik yok olduk mu diyeceğiz, kendimizi toparlayıp, bir beraber olma noktasında neler yapacağız? Bunu millet olarak biz yapacağız. Biz millet, ümmet olarak bayram sevinciyle 365 günümüzü, ramazan hak hukukuyla geçirmek ve bu şekilde hayatımızı idame ettirmek zorundayız. Gelin millet olarak birbirimize yumruğumuzu sıkmayalım, elimizi uzatalım, kalbimizi açalım, gönlümüzü açalım. Her şey birlik beraberlikten geçer. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. TÜMKİAD’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılan basın mensuplarına teşekkür ediyor, TÜMKİAD ailesinede bundan sonraki çalışmalarında Edirne’ye yapacağı hizmetler noktasında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Gözde Kabasakal
 

Son Güncelleme: 27.04.2022 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.