BAŞKAN DEMİR: “HERKES RAHAT UYUYACAK AMA BİZ UYUMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Edirneli vatandaşlara verdiği mesajda, “Edirne’de herkes rahat uyuyacak ama biz uyumayacağız.” dedi

BAŞKAN DEMİR: “HERKES RAHAT UYUYACAK AMA BİZ UYUMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Edirneli vatandaşlara verdiği mesajda, “Edirne’de herkes rahat uyuyacak ama biz uyumayacağız.” dedi

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Temmuz 2021 Perşembe 06:17
BAŞKAN DEMİR: “HERKES RAHAT UYUYACAK AMA BİZ UYUMAYACAĞIZ”

5 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen İYİ Parti Edirne İl Başkanlığının ikinci kongresinin birinci yıl dönümü geride kalırken İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir de hem bugüne özel hem de pandemi sürecine dair vatandaşlara bir mesaj verdi. Başkan Demir mesajında şöyle dedi:

“OLUMLU ÇALIŞMALARIN YANINDA, YANLIŞLARIN KARŞISINDAYIZ”

“Edirne’de herkes rahat uyuyacak ama biz uyumayacağız.” diye çıktığımız bu kutlu yolda gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımla beraber çok güzel projelere imza atmakla beraber, bölgemizde olumlu bulduğumuz çalışmaların yanında, olumsuz ve yanlış bulduğumuz işlerin hep karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz.”

“COVID-19 YÜZÜNDEN CANLARIMIZI KAYBETTİK”

“Covid-19 bulaşıcı hastalık yüzünden canlarımız kaybettik. Edirne Teşkilatımızdan canımız ağabeyimiz Teşkilat Başkanımız Emekli Öğretmen İbrahim Şahin gönüldaşımızı kaybettik. Üzüntüsü hiç bitmediği gibi azalmıyor da. Maalesef rahmet okumaktan, dua etmekten iyiliklerle yad etmekten başka hiçbir şey elimizden gelmiyor. Umarım ideallerini hedefe ulaştırmak için gayretlerimizi görüyor hissediyordur. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin.”

“EDİRNE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAK HİZMET VERMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

“Partimiz, ülke genelinde büyüyüp milletimizin umudu olmaya devam ederken, Edirne’de bunun yansımalarını hissediyoruz. Hemşerilerimiz telefon edilerek, bizzat bizleri ziyaret ettiklerinde de duyuyor ve hissediyoruz. Bu bize güç, kuvvet ve moral veriyor. Tabi ki bizler bunu yeterli görmüyoruz. Edirne’de birinci parti olarak hem yerelde hem de genelde hemşerilerimizi hak ettiği hizmeti vermek için sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“EDİRNE EN ‘İYİ’SİNE LAYIK”

“Kıymetli hemşerilerim, sizlere ilk gün vaat ettiğimiz gibi, “Edirne’de herkes rahat uyuyacak ama biz uyumayacağız.” Her sıkıntınızda bir telefon kadar 7/24 yanınızda olacağız. Çünkü sizler çok kıymetlisiniz. Çünkü siz çok daha İYİ şeylere layıksınız. Kıymetinizi bilmeyenlere haddini bildirmesini de çok İYİ bilirsiniz.”

“ÇALIŞMALARIMIZA YOĞUNLAŞARAK DEVAM EDECEĞİZ”

“Bir sene içinde tüm teşkilatlarımızla beraber bölgemizdeki yanlışları, olumsuzlukları gündeme taşıyarak, önerilerimizi de sunarak sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Fırsat buldukça ülke gündemine ilişkin partimizin görüş ve düşüncelerini sizlerle paylaştık. Bölgemizdeki eksik ve yanlışları Genel Merkezimize ve TBMM’ye taşıdık, taşımaya devam edeceğiz. Pandemi sebebi ile arzu ettiğimiz gibi olmayan çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte yoğunlaşarak devam edeceğiz.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.