“EDİRNEMİZİN İNSANLARI LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın geçtiğimiz günlerde yapımı devam eden Dr. Mehmet Müezzinoğlu köprüsü ile ilgili açıklamalarına AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’dan sert yanıt geldi.

“EDİRNEMİZİN İNSANLARI LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın geçtiğimiz günlerde yapımı devam eden Dr. Mehmet Müezzinoğlu köprüsü ile ilgili açıklamalarına AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’dan sert yanıt geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Kasım 2021 Cuma 06:29
“EDİRNEMİZİN İNSANLARI LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

Pekcanlı’nın "AK Parti İl Başkanı bile bu projenin ne zaman biteceğini bilmiyor" söylemleriyle başarıdan rahatsız olduğunu gösterdiğini söyleyen İba, “Bir insan, sırf bir şekilde muhalefet edeyim de nasıl edersem edeyim derse işte böyle komik duruma düşer! Pekcanlı, başarıdan rahatsız olmuş ki, en ufak bir fikri ve bilgisi olmadığı bu büyük projeye ve hizmete çamur atmakta hiç vakit kaybetmemiş!. Edirnemizin insanları laf değil hizmet bekliyor. Siz de yine tarih falan kendi çapınızda muhalefetçilik oynamaya devam edebilirsiniz!”dedi.

Edirne’de devletin eliyle başlatılan, bitirilen ve devam eden çok önemli projeler olduğunu dile getiren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; “Bu projelerin kimisinin talimatını bizzat Cumhurbaşkanımız kendisi verdi, Bakanlıklarımız büyük bir titizlik ile projelerimizi takip etti, ediyor.” Şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile hız kazanmış, Dr. Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü bağlantı yolları projesini yerinde incelemek için sahaya indiklerini aktaran Başkan İba, projenin nasıl büyük bir özveriyle ve hassasiyetle sürdürüldüğünü göstermek adına incelemeleri sosyal medyada paylaştıklarını söyledi.

“Pekcanlı, başarıdan rahatsız olmuş ki projeye ve hizmete çamur atmakta hiç vakit kaybetmemiş!”

Hükümetin, Edirne için hizmete sunacağı projenin başarısını videolarda gören CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın yine yeniden rahatsızlık duyduğunu belirten İba, “Rahatsız olmuş ki, en ufak bir fikri ve bilgisi olmadığı bu büyük projeye ve hizmete çamur atmakta hiç vakit kaybetmemiş! Kendisinin bu hızından anlıyoruz ki bizim sıkı takipçimiz! Pekcanlı, buyurmuş ki: "AK Parti İl Başkanı bile bu projenin ne zaman biteceğini bilmiyor" Böyle bir şey olabilir mi? Bu mümkün olabilir mi? Bir insan, sırf bir şekilde muhalefet edeyim de nasıl edersem edeyim derse işte böyle komik duruma düşer! Bu projenin ne zaman biteceğini biz çok eski değil daha iki ay önceki basın açıklamamızda telaffuz ettik zaten. Fevzi Bey açsın basın açıklamalarımızı kendi gözleriyle okusun bu projenin 2023'ün ilk aylarında teslim edileceğine dair sözlerimizi!” ifadelerini kullandı.

“BİTİREMEDİĞİNİZ, YAPAMADIĞINIZ PROJELER BİZE, BİZİM ŞEHRİMİZE REVA MIDIR?”

Tarihe damga vuran bir imparatorluğa başkentlik etmiş, Edirne’nin hala altyapı sorununun çözülemediğini söyleyen Başkan İba, “Kış geldi, biz yine yollarda bata çıka yürüyeceğiz, evlatlarımız yine okullarına giderken perişan olacak, araçlarımız yine yollarda kalacak, çamur deryası içinde.. Biz yine bu mezbeleliği çekeceğiz! Bu bize, bizim şehrimize reva mıdır? Siz kaç dönemdir bu şehrin belediyesini yönetiyorsunuz! Hiç mi sokaklara çıkıp şu yolların sokakların halini görmüyorsunuz! Hiç mi vatandaşa iki satır hal hatır sormuyorsunuz! Hiç mi sosyal medya, yerel basın takip etmiyorsunuz! Halkın altyapı isyanı yorumlarını da mı görmüyorsunuz? Ben bu kadarına PES diyorum! Bu siyaset değildir Sayın Pekcanlı!” dedi.

“EDİRNEMİZİN İNSANLARI LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

Merkezde ve ilçelerde huzurevi, köprü, Selimiye Meydanı, cami restorasyonları, nehir kenarları projeleri ve daha saymakla bitmeyen, onlarca projeyi hayata geçirmiş bir hükümete, masa başında oturup çamur atmaya çalışmanın adının siyaset olmayacağına dikkat çeken İba, “Biz, tüm dünyanın daraldığı pandemi döneminde hız kesmeden Edirne’mize bir sürü hizmeti projeyi kazandırmış bir hükümetiz! Hani vicdan! Hani izan! Siz karalama politikasını siyaset zannediyorsunuz! Keşke doğru düzgün siyaset yapan bir muhalefetimiz olsaydı da yeri geldiğinde bu şehrin her şeyin en iyisini hak eden sakinleri için ortaya projeler döküp şehrimizin gelişmesine vesile olsaydı! Edirnemizin insanları laf değil hizmet bekliyor. Siz de yine tarih falan kendi çapınızda muhalefetçilik oynamaya devam edebilirsiniz!” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.