EDİRNESPOR, EVİNDE ASLAN KESİLDİ

Türkiye Kupası 2. Tur maçında Edirnespor ve Çatalcaspor karşı karşıya geldi. Edirnespor rakibini 3-0 mağlup etti.

EDİRNESPOR, EVİNDE ASLAN KESİLDİ

Türkiye Kupası 2. Tur maçında Edirnespor ve Çatalcaspor karşı karşıya geldi. Edirnespor rakibini 3-0 mağlup etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Eylül 2021 Çarşamba 06:45
EDİRNESPOR, EVİNDE ASLAN KESİLDİ

 25 Kasım Stadında oynanan maçta, Edirnespor her iki yarıda da topla buluşan ve ayağı iyi pas yapan takımıydı.

Takımlar sahaya şu 11’lerle çıktı:

Edirnespor: Ramazan Evren, İsmail, Gencay, Sertaç, Uğur, Hakan, Mehmet Mert, Gökay, Güney, Furkan, Engin Berk.

Çatalcaspor: Gökhan, Kaan, Hüseyin, Necati, Berkay, Hünkar Cem, İsmet, Mehmet Fatih, Ertuğrul, Mehmet, Yusuf.

Maçın başladığı ilk dakikalardan itibaren Edirnesor rakip takımı yoklamaya başladı. Oyunun 27’inci dakikasında rakip sahasında  kazanılan taç ilk golün başlangıcı oldu. Atılan tacı güzel bir ortayla rakip takımın sahasına gönderilmesini fırsat bilen Hakan akman, 27’inci dakikada gelen güzel pası şık bir kafa vuruşuyla gole kavuştu. Topun filelerle buluşması sonrası Edirnespor futbolcuları ve taraftarlar sevince boğuldu.

İlk golün ardından Edirenspor baskısını daha da arttırdı. İlk yarının sonlarına kadar defalarca kaleyi zorlayan Edirnespor, ilk yarıda isteği ikinci gole kavuşamadı.

İkinci yarıda yine Edirnespor hızlı başladı. Maçın ilk dakikasında Edirnesporlu futbolcular rakip takımın kalesini zorlamaya başladı. Maçın 47’inci dakikasında oyuna ikinci yarıda dahil olan Çatalcaspor oyuncusu Ege Atlam'ın kendi kalesine attığı golle Edirnespor skoru 2-0’a çıkarttı.

81. dakikada Atakan Serin’in attığı golle skoru 3-0’a yükseltti. Edirnesporlu futbolcular maçı önde götürmelerine rağmen, maçın son dakikasına kadar mücadeleyi hiç bırakmadı.

Çatalcaspor’lu futbolcular ise gol bulabilmek için sık sık  Edirnespor kalesini zorlasa da beklediği golü bir türlü bulamadı. Maç ikinci yarıda sık sık fauller ve sakatlıklar nedeniyle yavaşladı.

Maç, Edirnespor’un 3-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.