EDİRNESPOR’DA TRANSFER ŞOV!

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son anda kaçıran Edirne Belediyesi Edirnespor 2019-2020 sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak; iç transferde 3, dış transferde ise 10 futbolcuya imza attırdı.

EDİRNESPOR’DA TRANSFER ŞOV!

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son anda kaçıran Edirne Belediyesi Edirnespor 2019-2020 sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak; iç transferde 3, dış transferde ise 10 futbolcuya imza attırdı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Mayıs 2019 Çarşamba 09:29
EDİRNESPOR’DA TRANSFER ŞOV!

Geçtiğimiz yıl son 3 haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde girmesine rağmen ligi 2’nci olarak bitiren Edirnespor, 2019-2020 sezonuna start verdi. Edirnespor Yönetimi, bu sezon için anlaşmaya vardığı toplam 13 futbolcuya, dün 25 Kasım Stadı’nda imza töreni düzenledi.

ÜNER: “2019-2020 SEZONUNA STAR VERDİK”
Edirnespor Başkanı Savaş Üner burada yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle 2019-2020 sezonuna start veriyoruz. Yeni transferlerimizin imza törenini gerçekleştireceğiz. 2019-2020 sezonunun Edirnespor için hayırlı olmasını diliyorum. Geçen yıl son anda kaçırdığımız şampiyonluğu, bu sene inşallah Edirne’mize yaşatacağız.” dedi.

TOROS: “BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros ise, “Başkanlarımız inandıklarından dolayı yeniden bizimle sözleşme imzaladılar. Kendilerinin ve bize sponsor olan şirketlerin desteğiyle, zorlu geçecek olan bir sezonda başarılı olmak istiyoruz. Edirne Halkını mutlu edecek şekilde iyi bir sonuçla, ligi bitirmek istiyoruz. Hedefimiz 3’üncü Lig. Edirnespor’da hedefler her zaman en yüksektedir. Geçen sene şanssızlıkla kaybettiğimiz şampiyonluğu, bu sene yakalamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÜNSAL: “ÖNÜMÜZDEKİ SENENİN DE KADROSUNU HAZIRLAMAK İSTEDİK”

Edirnespor İdari ve Teknik Koordinatörü Serdar Ünsal da, “Bugün genç oyuncularımızı açıklamak istedik. Önümüzdeki günlerde birkaç ‘çilek’ transferimiz olacak, onları da açıklayacağız. Bu sene transferi biraz hızlı sonuçlandırdık. Nedenine gelecek olursak, TFF’nin aldığı kararla bu sene 5 tane 1997-1998-1999 doğumlu oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bu oyuncuları da hızlı bir şekilde çalışma yaparak, geçen sene BAL Ligi’nde oynamış oyunculardan yapmak istedik. Yani son 1 dakika oyuna sokmak gibi bir niyetimiz yok. Geçen senelerde diğer takımların hepsi böyle yaptı. Biz bu sene eğer 3’üncü lige çıkarsak ki inşallah çıkacağız; önümüzdeki senenin de kadrosunu hazırlamak istedik. TFF’nin bu politikasından dolayı, hızlı davranmak zorunda kaldık.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından düzenlenen törende, geçtiğimiz yıl Edirnespor’da forma giyen Şahin Fırat, Mert Yıldırım ve Furkan Süzen; Gaziosmanpaşaspor’dan transfer edilen Kazım Birkan ve Ömer Faruk Kalfa, Çengelköyspor’dan transfer edilen Kaan Yüksel, Burak Büyükkaya ve Müslüm Nas, Bigaspor’dan transfer edilen Sefa Turan, Beşyüzevler’den transfer edilen Sezer Erten, Amatör Milliden gelen Alpaslan Bağımsız, Albayrakspor’dan transfer edilen Ahmet Abdullah Çakmak, Kartalspor’dan transfer edilen Okan Bebek Edirnespor için imza attı.  Bunun yanı sıra, Aytekin Sönmeyenmakas ise bu yıl Teknik Analiz Sorumlusu olarak görev alacak.

Kerem Filiz
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERSOY 2020-01-13 09:03:05

2019. 2020 EDIRNESPOR SAMPIYOLUGUR
BASARILAR EDIRNESPORA IHSALLAH