“EDİRNE’YE HİZMET ETMEK İBADETTİR!”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla MHP Edirne İl Teşkilatı, cumartesi günü DSİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan, “Edirne, Balkanların başkentidir. Mehmet Akif der ki; Edirne’siz bir Türkiye, Türkiye değildir. Bu kutsal kente hizmet etmek gerçekten bir ibadettir.” ifadelerini kullandı.

“EDİRNE’YE HİZMET ETMEK İBADETTİR!”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla MHP Edirne İl Teşkilatı, cumartesi günü DSİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan, “Edirne, Balkanların başkentidir. Mehmet Akif der ki; Edirne’siz bir Türkiye, Türkiye değildir. Bu kutsal kente hizmet etmek gerçekten bir ibadettir.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Şubat 2019 Pazartesi 08:09
“EDİRNE’YE HİZMET ETMEK İBADETTİR!”


 

9 Şubat 1969 yılında Alparslan Türkeş tarafından kurulan Milliyetçi Hareket Partisi, cumartesi günü tüm yurtta 50. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Edirne’de de 50. Yıl, partililerin DSİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelmesiyle kutlandı. Burada konuşma yapan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendirerek, “İnanıyorum ki; 31 Mart 2019'da Edirne ehline emanet edilecektir. Recep Kozan Hocamıza emanet edilecektir.” dedi.

FERHATOĞLU: “HEDEF KOYMAZSANIZ, ULAŞAMAZSINIZ”

MHP Edirne İl Başkanı Avukat Süleyman Ferhatoğlu burada yapmış olduğu konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi, ne yaptığını, ne söylediğini bilen, nereye ulaşmak istediğinin bilincinde olan muazzam bir fikir ekolü, köklü bir siyaset okuludur. Kendi gelecekleriyle ilgili planları olmayanlar, başkalarının senaryolarında figüranlığa tamah edecekler, tamam diyeceklerdir. Nişan almazsanız, vuramazsınız. Hedef koymazsanız, ulaşamazsınız. Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, ne yaptığınızın, nereye varacağınızın hiçbir önemi olmayacaktır. Ha şura olmuş, ha bura olmuş, hiç fark etmeyecektir. Bununla birlikte aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamayacaktır. Zafer ancak onu isteyenlerin, bununla yetinmeyip çalışanların, emek verenlerin, ter dökenlerin, samimiyetle mücadele edenlerin olacaktır. Dava adamı inanç ve iman adamıdır. Dava adamı ilke ve ülkü abidesidir. Dava adamı samimiyet ve dürüstlük anıtıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne teşkilatı üyeleri, davasını özümsemiş, davasında erimiş, davasını hayatının mana ve muhtevası haline getirmiş müstesna ve muhterem şahsiyetlerdir. Bizim meselemiz vatandır, bizim meselimiz milli bekadır, bu nedenle işimize bakalım, davamızın yüzünü ağartmak, mukaddesatımızın onurunu korumak için var gücümüzle çalışıp çırpınalım. Dedikoduyla geçirecek vakit yoktur. Sürekli hareket halinde olacağız. Sürekli bir adım önde bulunacağız. Sürekli üretip, ülkemiz ve ülkülerimiz için fedakârlık yapacağız. Çünkü sorumluluğumuz hakikaten ağırdır, sorumlu olduğumuz bir tarihimiz, bir talihimiz, bir mazimiz, bir atimiz vardır. Vaziyet nazik, vakit dardır. Türkiye'mizin çözmesi gereken, üstesinden gelmesi aciliyet gösteren sorunları vardır ve karşımızdadır. İhmale kapı aralamak ihanete ortam açmaktır.” dedi.

FERHATOĞLU: “EDİRNE EHLİNE EMANET EDİLECEKTİR”

Ferhatoğlu 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler hakkında da konuşarak, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Edirne’nin yeni bir tarih yazmasını arzuluyoruz. Milli mukavemeti kırmak için zaafımızı ve rehavetimizi gözleyen iç ve dış mihraklara unutamayacakları mübrem bir dersin, altından kalkmayacakları muhkem bir cevabın verilmesini istiyoruz. Bunu yapacak olan büyük Türk milletidir. Çünkü işimiz çok, hedeflerimiz büyük, yükümüz ağırdır. İnanıyorum ki; 31 Mart 2019'da Edirne ehline emanet edilecektir. Recep Kozan Hocamıza emanet edilecektir. İnanıyorum ki; Türkiye'nin önünü kesmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bayrakla dertleşen, toprakla birleşen, can verip devleşen kahramanlar olduktan sonra, ölürsem şehit kalırsam gazi diyen inanç kaleleri bulunduktan sonra hangi melun kuvvet, hangi kudurmuş niyet Türk milletini durduracaktır? Hiçbir zalim, hiçbir hain aklından çıkarmasın ki, sınırda nöbete ihtiyaç varsa, bir sela yeter bu aziz ve necip millete.” ifadelerini kullandı.

KOZAN: “EDİRNE’YE HİZMET ETMEK İBADETTİR”

MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Kozan ise, “Bilindiği gibi 9 Şubat MHP’nin kuruluş yıldönümü. Partimizin 50’inci yılı kutlanıyor. 9 Şubat 1969’da büyük liderimiz Alparslan Türkeş tarafından kurulan ve benim de 48 yıldır gönül bağım olan, hiçbir zaman için o çizgiden gönül olarak ayrılmadığım bir yol. Şerefle gittiğim ve mutlu olduğum bir yol. Ne mutlu ki böyle bir davanın ve inancın insanıyım. 50 yıl içerisinde bize demedikleri kalmadı. Eli sopalı bile dediler. Ama geldiğimiz noktada her parti bu ülkücülerden, bu davanın elemanlarından kendilerine başkan adayı aramaya başladı. Bu gurur ve mutluluk bize yeter de artar bile. Edirne, Balkanların merkezi. Bir çember çizseniz ortasına Edirne denk gelir. Stratejik olarak da öyle. Kurulduktan sonra değişik devletler buraları almak istemiş ve nihayet 1361 atalarımız Edirne’yi bize vatan ve başkent yapmış. Her ne kadar 90 küsur yıldan sonra başkent İstanbul’a taşınsa da gölge başkent olarak yine devam etmiştir. Edirne Şu anda hala Balkanların başkentidir. Mehmet Akif der ki; Edirne’siz bir Türkiye, Türkiye değildir. Bu kutsal kente hizmet etmek gerçekten bir ibadettir. Güzel bir şeydir. Dünyada az insana nasip olan bir şeydir. Devlet memuru olarak uzun bir süre Edirne’mize hizmet ettik. İnşallah bu hizmetimizi belediye başkanı olarak da devam ettireceğiz. Buna gönülden inanıyorum.” dedi.

KOZAN: “BİZİM GÖZLÜĞÜMÜZ HİZMET GÖZLÜĞÜDÜR”

Kozan,  Edirne’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek adına çok çalışacaklarını söyleyerek, “Bizim milletimiz feraset sahibidir. Kimin çalışacağını kimin ne iş yapacağını ve kimin Edirne’ye hangi gözlükle baktığını Edirneliler bilir. Bizim gözlüğümüz hizmet gözlüğüdür. Bu güne kadar böyle oldu bundan sonra da böyledir. Bakıldığı zaman yeşil Edirne, beton yığını oldu. En ufak bir yağmurda düştüğümüz hal ortada. Kaldırımlarda yürürken çok dikkatli olmak lazım yoksa çukurların içine düşersiniz. Biz diyoruz ki bu Edirne’yi bize verin, gerçekten hizmet edelim. Bu Edirne’yi pırıl pırıl, medeni ve yaşanılabilir bir şehir haline getirelim. Bunu başaracağız. Bunu yapabilmenin temel şartı biz ülkücüler olarak bu davaya gönül verenlerin bir yumruk gibi sımsıkı bir arada olmasıyla olur. Dostluğumuz daim, gücümüz tam olmalı. Kuvvetli olmanın yolu birlik olmaktan geçer. Bu birliği sağladık bundan sonra da devam ettireceğiz. Tarlada izi olmayanın, sofrada yüzü olmaz. Hep birlikte tarlada izimiz olacak. bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin garantisi olan MHP ve onu doğuran ülküye her zaman bağlı kalacağız. İlelebet devam ettireceğiz. Ne mutlu Türküm diyene.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.