EDİRNE’YE YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ

Edirne’ Hükümet Caddesinde 4.Yaşam Merkezi hizmete giriyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre sonra beşinci merkezi de açacaklarını bir de kreş açılacağını söyledi.

EDİRNE’YE YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ

Edirne’ Hükümet Caddesinde 4.Yaşam Merkezi hizmete giriyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre sonra beşinci merkezi de açacaklarını bir de kreş açılacağını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Eylül 2018 Pazartesi 08:01
EDİRNE’YE YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ

Edirne Belediye  Başkanı Recep Gürkan Yaşam Merkezi'nde  incelemelerde bulundu.

MERKEZDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER  OLACAK

Yeni hizmete girecek Yaşam Merkezi hakkında açıklama yapan  Kadın  ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı şunları söyledi; “Bu Yaşam Merkezi’nde çocuklar aileleriyle birlikte hoş zaman geçirecekleri bir alan olacak. Tiyatro salonundan kütüphanesine,oyun salonundan resim atölyesine,ayrıca  çocukların ailesiyle birlikte yapacakları çeşitli etkinliklerin bulunduğu bir yaşam merkezi olacak” dedi

ÖĞRENCİLER SOSYAL BECERİ KAZANACAK

Belediye Başkanı Recep Gürkan, konuşmasında, “ Burası öğrencilere davranış eğitimi ve soyla becerilerin kazandırılacağı bir yaşam merkezi olacak. Burada öğrenciler çeşitli aktivitelerle olumlu davranışlar kazanacak. Öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği getirilecek. Ekonomik durumu yeterli olmayan öğrencilerimizin de sosyal faaliyetlerde bir mesafe kazanmasının sağlanacağı bir yaşam merkezini Edirne belediyesi olarak Edirne’ye kazandırıyoruz. Burası ücretsiz olacak. Yaşam Merkezi’nde  tiyatro, drama eğitimi,resim eğitimi  gibi farklı konularda eğitimler  olacak. Merkezimizde  çocuklar zaman zaman masa tenisi oynayacak, diğer etkinlikleri yapacaklar. Amacımız sağlıklı bir nesil yetiştirmeye katkı yapmaktır. Burada açılacak olan merkezimiz 4. Merkezimiz oluyor. Bir süre sonra da beşincisini açmayı hedefliyoruz. Bir de kreş açacağız. Burada bulunan kütüphanedeki bilgisayardan dersle ilgili yararlanılacak. Kütüphaneden çocuklarla ilgili çeşitli yazarlarımızın kitapları bulunuyor. kütüphanede hem dijital hem de basılı yayınlarımız olacak” dedi.  

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.