“EDİRNE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük, TKKP 27. Dönem sözcülüğünün altı ay süresince Edirne’ye geçtiğini hatırlatarak, “Edirne Kent Konseyi olarak kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi bilmenizi isteriz” dedi.

“EDİRNE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük, TKKP 27. Dönem sözcülüğünün altı ay süresince Edirne’ye geçtiğini hatırlatarak, “Edirne Kent Konseyi olarak kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi bilmenizi isteriz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Ekim 2021 Salı 06:39
“EDİRNE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Gökerküçük yaptığı yazılı açıklamada, 16-17 Ekim tarihlerinde yapılan ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu genel kurulu sonrasında TKKP’nin 27. Dönem sözcülüğünün Edirne Kent Konseyi’ne geçtiğini hatırlatarak, “KKP 27. Dönem sözcülüğünün Edirne’ye geçmesine vesile olan bu toplantıya kentimizden katılarak zenginlik katan tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ederiz. Yaklaşık altı ay süresince dönem sözcülüğü yapacak olan Edirne Kent Konseyi olarak kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi bilmenizi isteriz” dedi.

Gökerküçük ayrıca yapılan toplantıya katkıda bulunanlara teşekkür ederek, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:

“Türkiye Kent Konseyleri Platformu (TKKP) 27. Dönem toplantısı kentimizde yapılmıştır. 16-17 Ekim günlerinde Eski Elektrik Fabrikası Salonunda yapılan toplantı başarı ile sona ermiştir. Konunun  “İklim Krizi” olduğu toplantı sonrasında yayınlanan Sonuç Bildirgesi’nde ülkemizin gündemine dair durum tespiti yapılmış ve geleceğe dair yapılması gerekenler talep edilmiştir.

Bilgi şöleni ve dayanışma göstergesi şeklinde geçen TKKP toplantısına 50 Kent Konseyi katılarak kentimize renk vermişler, kentimizden renk almışlardır. Katılan tüm Konseylerimize teşekkür ederiz.

Örgütlü toplumu ve kent yönetimlerine katkıyı amaçlayan Kent Konseyleri toplantısının Edirne’de yapılmasında Edirne Kent Konseyi’ne her türlü kolaylığın sağlanması iradesini ortaya koyan, toplantıya gelerek ev sahipliğini gösteren Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’a teşekkür ederiz.

Tüm teşekkürlerin belki de en büyüğü elbette Belediye emekçilerine olmalıdır. Kent Konseyi olarak Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşme sonrasında, fikir üreten, görev alan ve toplantı günlerinde hazır bekleyen belediyemizin personeli değerli çalışanlara teşekkür ederiz.

Toplantımızı bilgisi ile zenginleştiren, katılımcıların ufkunu açan ve masa çalışmalarına zemin hazırlayan konuşmacılarımız; NKÜ’nden Prof. Dr. A. Halim Orta, TÜ’nden Prof. Dr. Mahmut Güler ve MAREM’den Hidrobiyolog Levent Artüz’e teşekkür ederiz.

Toplantı süresince izleyen ve ana konu konuşmacıları sonrasında oluşturulan altı masada katılımcıların tartışmalarını sağlayan, yönlendiren ve sonunda notları genel kurula okuyan kolaylaştırıcılara;  Arş. Gör. Dr. Gökben Demirbaş, Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Bayrak, Doktora Öğrencisi Burak Mert Parlıyan ve Gürdal Tut, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Edirne Şube Başkanı Mutlu Kılıç ve Edirne Barosu Çevre Komisyonu Üyesi Coşkun Molla’ya sonsuz teşekkür ederiz.

TKKP olarak toplantının Edirne’de yapılması gündeme geldikten sonra fikirleri, önerileri ile katkı sunan, toplantı gününde de emeğiyle salonda her türlü desteği veren Edirne Kent Konseyi Danışma Kurulu üyelerine teşekkür ederiz.”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.