"EDİRNE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN VARIZ"

Edirne Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevinden istifa ederek, AK Parti'den Edirne Belediye Başkanı Aday Adayı başvurusunu yapan Bilgin özbaş, "Edirne’mizi karış karış gezdik. Sorunlarını biliyoruz! Şimdi tüm Edirne’mizin yanında olmak, Edirne’yi hak ettiği yere taşımak için varız." Dedi.

"EDİRNE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN VARIZ"

Edirne Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevinden istifa ederek, AK Parti'den Edirne Belediye Başkanı Aday Adayı başvurusunu yapan Bilgin özbaş, "Edirne’mizi karış karış gezdik. Sorunlarını biliyoruz! Şimdi tüm Edirne’mizin yanında olmak, Edirne’yi hak ettiği yere taşımak için varız." Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Kasım 2018 Salı 09:37
"EDİRNE’Yİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN VARIZ"

Edirne Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevinden istifa eden Bilgin Özbaş, AK Parti'den Edirne Belediye Başkanı Aday Adayı başvurusunu yaptı. Özbaş, başvurusunu AK Parti Edirne İl Başkanlığında büyük bir katılımla beraber  düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

"EDİRNE VE EDİRNE DE YAŞAYANLAR İÇİN"

Hayatının en büyük dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Özbaş, " 29 yıllık memuriyetime ve çok sevdiğim mesleğime veda ettim. Edirne ve Edirne de yaşayanlar için,  Adalet ve Kalkınma Partisinin bir neferi olarak yola çıktığım bir gün. Edirne’miz, Sultanların Şehri, Şehirlerin Sultanı unvanını almış, her tarafı gül ve lale kokuları yayması ile efsane olmuş iken; şuanda her alanda yaşanılan olumsuzluklar herkes için malumdur." Dedi.

"DEDELERİMİN İKİSİ DE EDİRNE DOĞDU"

Edirne’yi hak ettiği yere getirebilmek adına göreve talip olduğunu aktaran Özbaş, "Edirne ve Edirne’de yaşayanlar için göreve talibim. Öncelikle partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan Kurucusundan, Vekiline, İl Yönetiminden İlçe Yönetimine, Mahalle başkanından delegelerine kadar, katkı sağlayan, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim anne tarafından da baba tarafından da dedelerimin ikisi de Edirne doğdu, Edirne’de vefat etti. Ninelerim, Edirne’de doğdu Edirne’de vefat etti. Annem, Edirne’de doğdu, Edirne’de yaşadı, Edirne’de vefat etti. Babam Edirne’de doğdu, Edirne’de yaşadı,Edirne’de vefat etti. Ben 1969 yılında Edirne’nin Yeniimaret Mahallesinde doğdum. Gözümü bir açtım kapattım ki 49 yaşımdayım.  Rabbim bilir ama, önümüzde bir 49 yıl daha olduğunu zannetmiyorum.  Yani bir göz açıp kapayacak zamanımız daha kalmadı." Diye konuştu.

"YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE BORCUMUZU ÖDEMEK ADINA"

Çocuklara emanet olan Edirne'yi, hak ettiği yerlere ulaştırmak istediğini vurgulayan Özbaş, "Dedelerimizin mirası ve çocuklarımızın emaneti olan Edirne’mizi hak ettiği yere ulaştırmak adına yaşadığımız şehre borcumuzu ödemek adına;  Adil,Dürüst, Eşitlikçi, Herkesin söz hakkı olduğu bir anlayışla şehrimizi yönetmek adına yola çıkmış bulunuyorum.Bu şehri ve değerlerini koruma, daha ileriye götürmek birinci önceliğimiz olacaktır. Edirne’mizi ilim ve bilim, tarih ve turizm şehri yapmak, eğitimi en üst seviyeye taşımak olmazsa olmazımızdır. Geçmişte esnafımızın, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, sanayi sitemizin hep içinde olduk. Şiddet gören kadınlarımızın, Yaşlılarımızın, Engellilerimizin, Masum ve Mağdur Çocuklarımızın, Şehit Yakınları ve Gazilerimizin, Dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında olduk." Dedi.

"SORUNLARINI BİLİYORUZ!"

Edirne'nin sorunlarını bildiğini belirten Özbaş, "Edirne’mizi karış karış gezdik. Sorunlarını biliyoruz! Şimdi tüm Edirne’mizin yanında olmak, Edirne’yi hak ettiği yere taşımak için varız. Edirne’yi Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için varız.  Adalet ve Kalkınma Partisi Belediyeciliğinin Edirne ile tanışma vakti gelmiştir. Vakit Edirne vaktidir. Edirne’mizi hep beraber Eğitim, Tarih, Turizm ve Sağlık Merkezi Haline getireceğiz. İlimizi sahip olduğu değerler ile herkesin imrenerek baktığı,  Şeffaf,  denetlenebilir,  7 gün 24 saat,  güler yüzlü, istişareye  dayalı, liyakatin gözetildiği, hakkın, adaletin üstün tutulduğu, ülkemizin ve Dünya’nın göz bebeği olan bir şehir haline getirmek için projelerimizle hazırız. Ben şuan Edirne Belediyesi Başkanı Aday Adayıyım. Sonuç ne olursa olsun aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyor, Saygılarımı sunuyorum." Şeklinde konuştu.

"EDİRNE'Yİ AK PARTİ BELEDİYESİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ"

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de, "Bu gün AK Parti'nin salonları misafirleri almıyor. Biz bu heyecanı inşallah 31 Mart günü de hissedeceğiz. Edirne'yi AK Parti belediyesi ile tanıştıracağımızdan hiç şüphemiz yok." Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.