ELYD GENEL MERKEZ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

ELYD Genel Başkanlığına Atıl Erman Onursal Başkanlığa Mehmet Halazoğlu seçildi.

ELYD GENEL MERKEZ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

ELYD Genel Başkanlığına Atıl Erman Onursal Başkanlığa Mehmet Halazoğlu seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Mart 2018 Pazartesi 20:31
ELYD GENEL MERKEZ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

                Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği’nin 55. Olağan Genel Merkez Genel Kurul toplantısı, geçtiğimiz Pazar Günü ELYD’nin İstanbul’daki merkez binasında yapıldı.

                ELYD’nin diğer Şubelerinin genel kurullarının yapılmasından sonra yapılmakta olan merkez genel kurul toplantısına, Edirne’den Tunç Üçer’in Başkanlığında Edirne Delegeleri de katıldılar.

                Gündem gereği açılış ve saygı duruşundan sonra, Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanlığına Edirne Şubesi Başkanı Tunç Üçer getirildi. Divan Katiplikleri ise, Seda Bekar ile Özcan Onat’tan oluştu.

                Takiben gündem uyarınca aidat ödemeyen üyelerin durumları görüşülerek, üç yıl aidat ödemeyenlerin üyeliklerinin düşürülmesi önerildi ve öneri kabul edildi. Daha sonra ise yine gündem gereği önümüzdeki dönem üye aidatlarının belirlenmesine geçildi. Bunun da 150 TL. olması oy birliği ile kabul edildi.

                Yönetim ve Denetim Kurulları Raporlarının okunup görüşülmesinden sonra oylama ile, Yönetim Kurulu ibra edildi. Bunu takiben de gündemin yedinci maddesi olan, Onursal Başkan seçimine geçildi.Yapılan açık oylama ile, ELYD’ye büyük bir maddi ve manevi katkılarda bulunarak, Derneğin bugünkü nezih hale gelmesinde büyük bir emek sarfetmiş olan, ELYD’nin eski genel Başkanlarından Elk. Yük. Müh. Sayın Mehmet Halazoğlu, oybirliği ile Onursal Genel Başkanlığa seçildi.

                Bundan sonra ise Genel Başkanlık Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimine geçildi. Kapalı oy ile yapılan seçimlerde;

                Yönetim Kurulu: Atıl Erman, M. Ali Akpınar, Avram Mitrani, İbrahim Dengiz, Özcan Onat

                Denetim Kurulu: Neşet Aktün, Mustafa Öngören, Ömer Tufan Palabıyık’tan oluştu.

                Genel Kurul’da son olarak dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Bu bölümde üyeler, dönem içinde yapılan çalışmaları çok olumlu karşıladıklarını söyleyerek söz almadılar. Bunun üzerine Genel Başkan Atıl Erman, yapılan çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Erman,Edirne Lisesi’nin Proje Liseler arasına alındığını, bundan sonraki yıllarda Edirne Lisesi’ne girmek isteyecek öğrencilerin yapılacak sınavları kazanmaları halinde okula girebileceğini söyledi. Başkan Erman, daha sonra Bahis Siteleri konuşmasında  okula modern fizik ve kimya laboratuvarları kurulduğunu, Edirne Lisesi’nin yanındaki  tütün  deposu binalarından bahsederek, yapılan uzun süreli çalışmalardan sonra, binaların kendilerine verilmesi ile onarım ödeneklerini getirttiklerini, binaların rölöve planlarını çizdirttiklerini ve sonuçta bugün binaların onarılmaya başlandığını, onarım işini Türkiye’nin çok güçlü bir inşaat firmasının yaptığını ve sonuçta amaca ulaşıldığını üyelere anlattı.

                Üyeler de yaptıkları başarılı çalışmalardan sonra Sayın Atıl Erman ve yönetimine teşekkür ettiler.

                Üç saate yakın bir süre devam eden Genel Kurul  toplantısından sonra, genel kurula katılan delege ve üyeler birlikte bir akşam yemeği yediler ve okul hatıralarını birbirlerine anlattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.