EMEKLİ SEN YÖNETİMİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

DİSK Üyesi Emekli Sen yöneticileri Edirne Huzurevini ziyaret etti. Sendika üyeleri huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve kendilerine sağlıklı yaşam diledi.

EMEKLİ SEN YÖNETİMİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

DİSK Üyesi Emekli Sen yöneticileri Edirne Huzurevini ziyaret etti. Sendika üyeleri huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi ve kendilerine sağlıklı yaşam diledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mart 2018 Pazartesi 21:14
EMEKLİ SEN YÖNETİMİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

DİSK’e bağlı Edirne Emekli sen yöneticileri Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında  Huzurevi’ndeki vatandaşlarla sohbet eden, hatırlarını sonar sendika yöneticileri, Emekli Sen’in  her zaman  huzurevi sakinlerinin yanında olduğunu  yalpı insanları ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirteler. Sendika yönetimi  Sait Dayıoğlu başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Ayşe Çotuk, Remziye Tabakçı, Ekrem Kaya ve Fikri Yalın  ile birlikte ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Sendika başkanı Dayıoğlu, “ Biz tüm Emekliler sendikası olarak maddi ve insani değerlerin yaratıcısı olan,  yaşamlarının en genç ve verimli çağlarını hizmete veren tüm emiklileri yerinde görmek sorunlarını irdelemek Huzurevi sakinlerimizle bu sorunlarını paylaşmak istedik. Yaşlılar haftası nedeniyle de bunu bir fırsat olarak kabul ettik. Ancak  bugün görüşme imkanı bulduk. Yaşlılar haftasında kutlamayı arzuluyorduk bu sürede randevu alamadık. Ancak pazartesi gününe nasıp oldu. gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya mücadelesi yapan bu insanlarımız, tabii bizler de bu mücadelenin içindeyiz ”dedi

EMEKLİLER ZOR ŞARTLARDA YAŞIYOR  

Ülkede emeklilerin zorluklarla yaşamlarını sürdürdüğünü belirten Dayıoğlu, “ Emeklilerimizin büyük bölümü yoksulluk sınırında yaşam mücadelesi veriyor. Emekli maaşı ile geçinemeyen yaşlılar çalışmak zorunda kalıyor. Jojobet Özellikle son dönemde emekli olanlar çok düşük ücret alıyor. Bin liranın altında olan emekli maaşı ile geçinmek mümkün değil. Emeklilerimizin büyük bölümü hastane ile evleri arasında yaşamlarını devam ettiriyor. Sağlıkta katkı payları emeklileri zora sokuyor. Bası ilaçları bulmada zorlanıyorlar.

Bizler Emekli Sen olarak tüm emeklilerimizle bir araya gelip emeklilerimizin haklarının alınmasına destek vermek istiyoruz. Birlik her zaman  kuvvet demektir. DİSK, Emikli Sen  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  emekli sorunları ile yakından ilgilenecektir ” dedi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.