“EN DÜRÜST EN İYİ ADAY BİZDE”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, “Bizim adaylarımız hazır. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde. En şeffaf belediye meclisi bizde olacak.” Dedi.

“EN DÜRÜST EN İYİ ADAY BİZDE”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, “Bizim adaylarımız hazır. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde. En şeffaf belediye meclisi bizde olacak.” Dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Ekim 2018 Çarşamba 08:36
“EN DÜRÜST EN İYİ ADAY BİZDE”

MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi açıklamalarda bulundu ve gündemi değerlendirdi.

Yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını aktaran Ferhatoğlu, “Sayın Genel Başkanımızın açıklamalarından görüleceği üzere partimiz ittifak yapmayacak ve seçimlere tek başına çıkacak. Dik başlıyız, tok başlıyız. Özümüz birdir, aldatma nedir bilmeyiz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisiyiz ve verdiğimiz bir sözü unutmayız. Maalesef bizim bu kadar iyi niyetimizi, ülkenin varlığı ve birliği için bu kadar çaba göstermemizi bazı güçler görmek istemiyorlar. Hala kendi bildikleri yolda gitmek istiyorlar. Ama bizim yolumuz Türkçülük yoludur, ülkemizi muasır medeniyetlere ulaştırma yoludur. Bizim yolumuz Atatürk’ün yoludur." Dedi.

Yerel seçimler için adaylarının hazır olduğunu belirten Ferhatoğlu, “Bizim zaten yerel seçimler için Edirne teşkilatı olarak adaylarımız hazır. Herkesle biz görüştük, bir kaç adayımız var. Bizim adaylarımız emin olun dürüst insanlar. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde. En şeffaf belediye meclisi bizde olacak. Bizim amacımız hak yolunda Allah yolunda Edirne'ye ne hizmet verirsek o bize kar kalır. Ben bu seçimde ittifak yapılmayacak açıklamasından sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nin Edirne'de küllerinden yeniden doğacağını ve yüksek oy alacağını ve Edirne halkının bunu göreceğine inanıyorum. Edirne’de gerçek Atatürkçü arayan varsa MHP’ye gelsinler.” Dedi.

Andımızla ilgili verilen karar hakkında da konuşan Ferhatoğlu, “ Mahkeme kararına saygı duyulması gerekiyor. Rahip hakkında mahkeme kararı çıkıyor, kimse bir şey demiyor. Andımız ile ilgili karar çıkınca bunu biz tanımayız diyorlar. Andımız da bizim kırmızı çizgimizdir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli' de bizim  kırmızı çizgimizdir ve genel başkanımıza laf söyletmeyiz.” Dedi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.