EN GÜZEL ŞARKILAR SEVENLER İÇİN GELDİ

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri’nde ünlü sanatçılar Bora Duran ve Yeni Türkü Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşattı.

EN GÜZEL ŞARKILAR SEVENLER İÇİN GELDİ

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri’nde ünlü sanatçılar Bora Duran ve Yeni Türkü Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşattı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2019 Cumartesi 09:00
EN GÜZEL ŞARKILAR SEVENLER İÇİN GELDİ

Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen konser Bora Duran’ın sahne almasıyla başladı. Ünlü sanatçı Bora Duran en güzel şarkılarını sevenler için seslendirdi. Konseri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Eşi Esra Gürkan ile birlikte dinledi.

Bora Duran’ın şarkılarına eşiyle birlikte eşlik eden Başkan Gürkan, daha sonra yine Eşi Gürkan ile birlikte Bora Duran’a çiçek takdim etti.

Gürkan’ın ‘Bizim aşk mücadelemiz ne zamana kadar nevam edecek?’ sorusuna Edirneliler, ‘Mezara kadar’ diye cevap verdi. Bunun üzerine Başkan Gürkan, “Bizim aşk mücadelemiz yeryüzü ‘aşkın yüzü’ olana kadar devam edecek. Sevgililer Günü kutlu olsun ” dedi.

Bora Duran’a muhteşem konseri için teşekkür eden Gürkan, “Böylesine önemli bir günde, sevgi gününde Edirne’de olması bizim için çok anlamlıydı. Bora gibi Cumhuriyet’in sanatçılarıyla, Atatürk’ün evlatlarıyla gurur duyuyoruz. İyi ki varlar. Bir ülkeye bir şehre; evet yollar, peyzaj, mimari gereklidir, ama sanat ve kültür olmadan bir ülke gelecek yıllara taşınmaz. O yüzden ‘hep sanat, kültür’ dedik, demeye devam edeceğiz. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun Edirne. Seni Seviyorum” dedi.

Bora Duran’da Başkan Gürkan’a kendisini Edirneliler ile buluşturduğu için teşekkür ederek, “Bizi sanat kurtaracak, sanat. Aşkla, sevgiyle; sanatın değerini bilen herkesle beraber yan yana yürümek dileğiyle; yürüyoruz da zaten” dedi.

Daha sonra sahneye ünlü grup Yeni Türkü çıktı. Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu konserine ‘Sevgili Günü’nde herkesi sevgiyle selamlıyoruz. Merhaba Edirne’ diyerek başladı. Yeni Türkü, birbirinden güzel şarkılarını  Edirneliler için seslendirdi.

Başkan Gürkan, Edirnelilere muhteşem bir gece yaşatan Yeni Türkü’ye eşi Esra Gürkan ile birlikte çiçek takdim ederek, “İlk gençlik yıllarımda bir grup çıktı, Yeni Türkü. Bir solisti var; müthiş, yakışıklı, genç, dinamik. Ben yaşlandım, o hala genç hala dinamik. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun Edirne” dedi.

Konser Yeni Türkü’nün birbirinden güzel şarkılarının ardından son buldu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.