ENEZ FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM FİNAL

Enez Av Ve Balık Festivali’nin son günü vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatırken, festival muhteşem bir şekilde sona erdi.

ENEZ FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM FİNAL

Enez Av Ve Balık Festivali’nin son günü vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatırken, festival muhteşem bir şekilde sona erdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Temmuz 2018 Salı 11:11
ENEZ FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM FİNAL

24. Enez Av ve Balık Festivali Etkinlikleri 3. günü Trap Atışları ile başladı. Yarışmalar, Trapez Tatlı Su Mevkinde saat 12.00'da başladı. Dört saat süren Trap Atışları yarışmasında; Profesyonel Trapta birinci Hüseyin Çiroz, Amatör Trapta Şener Tuncalı, Tek Kurşun Atışlarda Özcan Bozdoğan ve Havalı Tüfek Atışlarında Atalay Akdere birinci oldu. İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz ve Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı katılarak bizzat kendileri de atış yaptılar.

Trap Atışlarından sonra, Enez Limanında Su Sporları Yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda 100 metre yüzmede Birinci Mikail Aslan, İkinci Malik Aslan, Üçüncü Nihad Cengiz, 200 metrede Birinci Mikail Aslan, İkinci Tuğçe Aslan, Üçüncü Orhun Köylü oldu.

Enez Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserler, saat 21.30'da başladı. İlk olarak Bahar Gelir, Sevtuğ Kasapoğlu ve Ardından Simge Sağın sahne aldı. Simge Sağın'ın sahne performansıyla tüm Enez halkı ve ilçe dışından Festival'e katılanlar coşkulu anlar yaşadılar. Gençler, tüm konser boyunca Simge Sağın'a eşlik ettiler.

Gece sonunda, Ödül Töreni düzenlendi. Ödül töreninde, Trap Atışlarında ve Su Sporları Yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Festivale katılan tüm sanatçılara, festival boyunca görev alanlara ve yurt dışından gelen ziyaretçilere plaketleri; Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Ak Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı İsmet Özçiftçi, Ak Parti Enez Kadın Kolları Başkanı Av. Nalan Yörüker, Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Soydemir, Erdal Çelik ve Derya Pınarcı tarafından verildi. Son gece konuşma yapan Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı; başta Enez halkına, İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz'e, Festival boyunca görev alan kurum ve kuruluşların temsilcilerine, emniyet görevlilerine, tüm belediye personeline, yurt dışından gelen ziyaretçilere, festivalde sahne alan sanatçılara, organizasyon ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.