ENEZ, “UĞUR BÖCEĞİ” İSTİLASINA UĞRADI

Edirne’nin Enez İlçesinde sahil bölgesi Uğur Böceği istilasına uğradı.

ENEZ, “UĞUR BÖCEĞİ” İSTİLASINA UĞRADI

Edirne’nin Enez İlçesinde sahil bölgesi Uğur Böceği istilasına uğradı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Haziran 2022 Cuma 06:00
ENEZ, “UĞUR BÖCEĞİ” İSTİLASINA UĞRADI

Edirne'nin tatil bölgelerinden Enez ilçesinde, sahil uğur böceği istilasına uğradı.

Saros’un incisi Enez’de sahil Uğur Böceği istilasına uğradı. Neredeyse sahilin tamamını saran Uğur Böcekleri, sahildeki tatil yapan vatandaşlara sıkıntıya soktu.

Tatil için Enez’i tercih eden vatandaşlar, Uğur Böceklerinin ara ara vatandaşı ısırmasından rahatsız. Sayıları her geçen gün artan Uğur Böcekleri  yüzünden tatilciler tedirgin olmakta.

Vatandaşlar, bir anda bölgeyi saran Uğur Böceği istilasından rahatsız olduklarını belirterek, “Ara ara bölgemizde Uğur Böceği istiyasının yaşandığını biliyoruz. Bu yıl da havaların aniden ısınması ve yağışların gelmesiyle bir anda her yerde Uğur Böceği görmeye başladık. Ağaçları ve çiçekleri saran Uğur Böcekleri zararsız olduğu bilinmesine rağmen ara ara bizleri ısırmakta. Bu da bizi rahatsız ediyor. Bazı vatandaşlar korktukları için pakı ve camlarını açamaz oldu. Yetkililerin bu konuya el atmasını bekliyoruz” dediler.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.