ENEZ’DE BİR İLK YAŞANDI

Enez’de bu yıl ilk kez Trakya Müzik Festivali düzenlendi. Enez Belediyesinin katkılarıyla, Enez Altınkum Sahilinde düzenlenen rock müzik ağırlıklı festival 3 gün devam etti.

ENEZ’DE BİR İLK YAŞANDI

Enez’de bu yıl ilk kez Trakya Müzik Festivali düzenlendi. Enez Belediyesinin katkılarıyla, Enez Altınkum Sahilinde düzenlenen rock müzik ağırlıklı festival 3 gün devam etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ağustos 2019 Cumartesi 09:41
ENEZ’DE BİR İLK YAŞANDI

Festivalin ilk günü; Şebnem Ferah, Mehmet Erdem, Yeni Türkü, Sancak, Norm Ender, İkiye On Kala ve Cihan Ege, katılımın artışın gözlendiği ikinci günde; Hayko Cepkin, Moğollar, Ufuk Baydemir, Melike Şahin, Şanışer Ft Sokrat St, Dip ve Festivalin final gününde; Haluk Levent, Cem Adrian, Melek Mosso, Anıl Piyancı, Taladro ve Sezer Altınok gibi sanatçı ve gruplar sahne aldı. Festival boyunca sahne alan tüm sanatçı ve grupların muhteşem performanslarıyla, Enez’de adeta yer yerinden oynadı.

Festivalin son günü açıklama yapan Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç,” Bu yıl Enez’de ilk kez düzenlenen Trakya Müzik Festivali’nin eğlenceli geçtiğine, ilçemize sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağladığına, inanıyorum. “Dedi.

Başkan Günenç,” Yoğun yaz sezonu ve Kurban Bayramı tatili ile aynı anda gerçekleşmesine rağmen festivalimiz aksaksız devam etti. Yoğun kalabalığa rağmen belediyemizin hizmetlerinde aksama meydana gelmedi. Biyolojik Arıtma Tesisimiz tatil boyunca tam randımanlı çalıştı. Çöp hizmetlerimiz aksamadı ve uzun süreli su kesintileri yaşanmadı.  Yazlıkları konser alanına yakın olduğu için müzik gürültüsünden ve kalabalıktan rahatsız olan tüm sahil sakinlerimizden de bizi mazur görmelerini temenni ediyoruz.

Güzel bir bayram tatili ve festival geçirmemizde desteklerini esirgemeyen tüm kurum, kuruluş, dernek ve esnaflarımıza, canla başla organizasyon boyunca ter döken belediye personelimize, basın mensuplarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, bizleri böyle güzel günlere layık gören ve kendilerine her zaman layık kalmaya çalışacağımız Enez’in güzel insanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.