ENEZ’DE SAADET COŞKUSU

Saadet Partisi Enez İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Enez Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

ENEZ’DE SAADET COŞKUSU

Saadet Partisi Enez İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Enez Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Mayıs 2022 Salı 06:03
ENEZ’DE SAADET COŞKUSU

İlçe Başkanlığına Gürcan Doğan’ın seçildiği kongrede Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Saadet Partisi Edirne İlçe teşkilatlarının yanı sıra birçok teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı. Enez ilçesinde parti teşkilatının yıllardır güçlü bir şekilde temsil edildiğini ifade eden İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Hayat pahalılığı, konut ve ulaşım fiyatları kontrol edilemiyor.Çiftçiler artan maliyetlerden dolayı tarlaları boş bırakıyor, besiciler hayvanlarını kesime gönderiyor.Esnaf kepenk, sanayici de tezgâh kapatıyor; daha doğrusu kapatmak zorunda kalıyor.AK Parti, Ne Ekonomide Ne de Adalet Konusunda, İsminin Hakkını Veremedi!Çünkü bu arkadaşlar yanlış gömlek giydikleri gibi, gömleklerinin ilk düğmesini de baştan yanlış iliklediler; şimdi de işin içinden çıkamıyorlar.Biz Saadet Partililer olarak, birileri kutuplaşmayı körüklemek adına üslubunu ne kadar çirkinleştirirse çirkinleştirsin; sözün güzelini söylemeye devam edeceğiz.Daima sözün güzelini söyleyecek, işin de doğrusunu yapacağız.Önceliğimiz ülkemizin problemlerini çözmek, tercihimiz insanımızın sıkıntılarını gidermek olacak.Biz ülkemizi yeniden derleyip toparlamaya, insanımızın yüzünü güldürmeye talibiz. Yani biz zora talibiz.Seçimlere çok az kaldı. Bu demektir ki, çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş yaptığı konuşmada; “Milli Görüş mecliste bulunduğu her dönemde hayırlı işlerde motor, şer işlerde fren olmuştur.Milli Görüşün mecliste olmadığı zamanlarda ötekileştirme ve ayrımcılık derinleşmektedir. Kutuplaşma endişe verici boyutlara ulaşmaktadır.Neden böyle olmaktadır? Ak Parti olsun, CHP olsun, diğerleri olsun sorunlara doğru teşhis koyamamaktadırlar.Bir misalle açıklayacak olursak; ekonominin mikrobu faizdir, israftır, yolsuzluktur.Sonucu sömürüdür, gelir dağılımının giderek bozulmasıdır. Haksız kazançlardır. Tek kelime ile zulümdür. Bunlar düzelmeden ekonomi düzelmez.” dedi.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen Saadet Partisi Enez İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresinde geçen dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüten Kenan Erdin’e plaket takdim edildi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
ENEZ’DE SAADET COŞKUSU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.