Kırklareli'de Satılık 1+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 1+1 daire icradan satılacak.

Kırklareli'de Satılık 1+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 1+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Nisan 2021 Salı 15:25
Kırklareli'de Satılık 1+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi Kırklareli İli Merkez İlçesi Camikebir ( Bademlik ) Mahallesi Dar Sokak No:13 Buğlem Apartmanı Zemin Kat 1 nolu konuttur. Kırklareli Tapu Müdürlüğüne ait 03/04/2021 tarihli tapu kaydına göre Kırklareli İli Merkez İlçesi Camikebir Mahallesi Hastahane arkası mevkii 1128 ada 24 parsel ( 391,32 metrekare ) 40000/782640 arsa paylı zemin kat 1 nolu konut mülkiyeti tam hisseli olarak borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmazsalon+mutfak , oda , hol , banyo ve balkon bölümlerinden ibarettir. Salon+mutfak , oda ve holün zeminleri laminant parke ile döşemelidir. Tavanlar ve duvarları alçı sıva + boyalıdır. Banyo ve balkonun zeminleri seramik ile döşelidir. Banyonun duvarları tavana kadar fayans ile kaplıdır. Banyoda duşakabin , klozet ve lavabo mevcuttur. Giriş kapısı çelik , iç kapılar panel , dış pencereler ise plastik doğramadır. Mutfak bölümünde ahşap dolaplar ve tezgahı mevcuttur. Isınma şekli doğalgazlıdır. ( kombili ) Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur. Kırklareli Tapu Müdürlüğünce gönderilen kat irtifakına esas mimari projeye göre , zemin kat 1 nolu konutun alanı 63,84 m2' dir. Şehir merkezine yakın bir mevkii de bulunan 1128 ada 24 parsel tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup , üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış , yakın çevresi konutlar + işyerleri + okul + park + cami + sinema + Eski Devlet Hastahanesi olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  160.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 02/06/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.