ETUS YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. ETUS’un sosyal tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ve ekibi ortakların güven oyunu alarak tekrar göreve seçildi. 

ETUS YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. ETUS’un sosyal tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ve ekibi ortakların güven oyunu alarak tekrar göreve seçildi. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Haziran 2018 Salı 01:21
ETUS YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

    Edirne toplu Ulaşım sistemi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurula Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Edirne Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun ve Kooperatif ortakları katıldı. Divan Başkanlığını Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can’ın yaptığı genel kurulda, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ve Ekibi güven tazeledi.
    Genel Kurulda konuşan ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, “Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan bizlere her alanda destek oluyor, ufkumuzu açıyor. Kendilerine bizlere yapmış olduğu katkılardan ve yol göstericiliğinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulumuzun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“65 YAŞ DESTEĞİ, ARTTIRILMALI”
Devletin 65 yaş taşımacılığıyla ilgili desteğini arttırması gerektiğini belirten Başkan Gürkan, “Yılda 65 yaştan 4 milyon zarar ediyorsunuz, hükümetler böyle bir karar alabilir. Der ki ücretsiz taşı. Bunu dediğin zaman bedeline katlanırsın, bunu esnafın sırtına yüklemezsin, yanlışlık bu. Telefonumda kayıtlı, muharrem inceye mesaj attım. 65 yaş ödeneklerini araç başına 1200 TL’ye ye çıkar dedim. Sıkıntılarımız var, belediye olarak çözebileceklerimiz var. Ben size şu sözü vereceğim. Benim döneminde bulunduğunuz yerden geri değil ileri gideceksiniz.
Döviz artıyor mazot artıyor işiniz ve dayanmanız gerçekten çok zor. Birkaç ay önce Afyon’da toplu taşıma diye bir şey kalmadı bitti. Edirne’de 225 aracımız var, yarın siz dediniz ki bıraktık ne yapacağız ? O yüzden sizin sektörünüz ikamesi olmayan bir sektör” dedi. 
    “VATANDAŞA KİBAR DAVRANIN”
    ETUS şoförlerinden halka kibar davranmalarını da isteyen Gürkan, “Bizim ve sizin hatalarınız yok mu ? Tabiî ki var. Az önce arkadaşımız toplantıyı paylaşmış sosyal medya hesabından. Hemen yorumlar gelmiş, bir ETUS şoförleri kurallara uymuyor, 2 vatandaşa çok kaba davranıyorlar.
Bazı durumlarda haksızlığa uğramanız sizin de haksızlık yapmanızı gerektirmez. O zaman sizde haksız konuma düşersiniz. 65 yaş devletin aldığı kararla sizi mağdur etmesi, sizin vatandaşa kaba muamele yapmanıza hak vermez. Bedava da binse iyi davranacağız, bu görevimiz. Bu fiyatın artması için dava açılmış, 3 yıl olmuş hala sonuç yok. Kamuda belediyede bunu uygulayabilirsiniz, özel şirket aracında bunu yaparsanız hukuka uygun olmaz. Ben sizin kazancınıza el koyarsam hukuk dışı olur” diye konuştu.
    Genel Kurulda Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Hakan Giyik, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Olcay Korkmaz, Sezer Turgut, Yunus Kuru, Vahdettin Özcan, Reşit Ayyıldız, Murat Çim.
DENETİM KURULU ÜYELERİ: Dilaver Babilik, Bahattin İmamoğlu, Şerafettin Onaylı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.