FARKLI KONSEPTİ İLE HİZMETE BAŞLADI

Köfteci Osman işletmesinin sahibi Osman Almadık, gelini Miray Erva Almadık ile birlikte Saraçlar Caddesi’nin girişine açıktıkları Ojo Optik isimli optik dükkanının açılış törenini gerçekleştirdiler.

FARKLI KONSEPTİ İLE HİZMETE BAŞLADI

Köfteci Osman işletmesinin sahibi Osman Almadık, gelini Miray Erva Almadık ile birlikte Saraçlar Caddesi’nin girişine açıktıkları Ojo Optik isimli optik dükkanının açılış törenini gerçekleştirdiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:07
FARKLI KONSEPTİ İLE HİZMETE BAŞLADI

Köfteci Osman işletmesinin sahibi Osman Almadık, gelini Miray Erva Almadık ile birlikte Saraçlar Caddesi’nin girişine açtıkları Ojo Optik isimli optik dükkanının açılış törenini gerçekleştirdiler. Farklı bir konsepte sahip olan Ojo Optik, farklı tasarımının yanı sıra tüm dünya markalarını da bünyesinde barındırarak Edirne halkı için hizmete başladı.

Gözlükçülük işine de başladıklarını ifade eden Köfteci Osman işletmesinin sahibi Osman Almadık, “Köfteci dükkanı olarak 3 tane daha büyük dükkanımız olduğu için Saraçlar Caddesi’ndeki dükkanımızda güzel bir konsept ile gözlükçülük işine de başladık. Aile büyüyor ve gelinimle de bu işi yapmaya karar verdik. Köfteci Osman adı altında gelinimle birlikte bu işi yapmaya karar verdik. İnşallah köftecilikte olduğumuz gibi başarılı oluruz.” Diye konuştu.

Markanın tesadüf olmadığını Edirne’ye duyuracağını söyleyen Miray Erva Almadık da, “Optisyenlik ve gözlükçülük ile ilgili bir bilgim yoktu. Bende aslında aşçıydım ama dükkanlar da yeterince aşçı olunca bu alana geçiş yaptık. Optisyen bir arkadaşımın desteği ve babamın kuzenleriyle birlikte burası oldu. Elimizden geldiğince markanın tesadüf olmadığını Edirne’ye duyurmaya çalışacağım. Gözlük göze hitap eden bir ürün bizde o yüzden ilk önce insanların gözüne hitap edelim istedik ve dükkanımızda farklı bir tasarıma gittik. Edirne’nin tarihi dokusunu bozmadan modernize etmeye çalıştık. Elimizden geldiğince farklı bir konsept oluşturmak istedik. Tasarımıyla göz dolduran bir optik olsun istedik. Farklı bir imajımız var. Ürünlerimizin bir çoğu el yapımıdır. Dünya markalarıyla buradayız. 280 TL’den başlayan güneş gözlüklerimiz 9-10 bine kadar çıkıyor.” Dedi.

Açılış törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.