"Gayet memnun ve mutlu olduk"

İYİ Parti Edirne milletvekili Orhan Çakırlar, İYİ Parti Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde Meral Akşener’in Trakya ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Gayet memnun ve mutlu olduk"

İYİ Parti Edirne milletvekili Orhan Çakırlar, İYİ Parti Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde Meral Akşener’in Trakya ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2020 Çarşamba 06:09
"Gayet memnun ve mutlu olduk"

Ziyaretleri sırasında Genel Başkan Akşener’e gösterilen ilginin çok yüksek olduğunu dile getiren Çakırlar, “Eskiden bizimle aynı fotoğraf karesine girmekten kaçanlar, konuşmaktan çekinenler artık çok rahat şekilde o baskıyı üzerlerinden kaldırmışlar. Hangi esnafa gitsek hangi vatandaşı dinlesek dertlerini rahat bir şekilde dile getiriyor. Ziyaretler sırasında vatandaşlar; elektrik faturası, doğalgaz faturasından, çiftçiler yemlerin fiyatlarının yüksekliğinden, sütün ucuzluğundan, girdi maliyetlerin artışından bahsediyor. İşsizlik üniversite bitirenler arasında hat safhada. Gerek hayvancılık yapanlarda gerek diğer tarımla uğraşanlar girdi maliyetlerinin yüksek olmasından şikâyetçi. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarının yüksekliği piyasaların hareketsizliği esnafı da vatandaşı da ciddi anlamda sıkıntıya sokuyor. Edirne ve Keşan’a baktığımızda Yunanistan’dan gelen vatandaşlar az da olsa katkı sağladıkları oluyor. Havsa ve Uzunköprü’ye baktığımızda böyle bir şans olduğunu göremiyoruz. Keşan ve Edirne ziyaretlerinden sonra Kırklareli, Babaeski, Lüleburgaz’a ziyaretlerde bulunduk. Oralarda da aynı sıkıntılar ile karşılaştık. Genel Başkanımıza Edirne ve Kırklareli’de gösterilen ilgi ve teveccüh çok duygulandırdı. Sokaklarda sandalye üzerine çıkıp miting havasında halka ve esnafa seslendi. Ziyaretler devam ediyor, Genel Başkanımız Ekim ayına kadar ülkenin 4’te 3’ünü gezecek” dedi.

Ziyaretten Genel Başkan Meral Akşener’in de memnun kaldığını söyleyen Çakırlar, “Genel Başkanımız Meral Akşener ile sürekli irtibat halindeyiz. Kendisi ile görüştüğümde ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Özellikle bölgemizin kendisine ilgi ve sempatisinin olduğunu ve bundan çok mutlu olduğu söyledi. Bu ilginin ve sevginin bizim ileriye dönük yükselişimizin işareti olduğunu biliyoruz. Halkın sıcak ilgisi hangi siyasetçiyi mutlu etmez ki? Gayet memnun ve mutlu olduk.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.