GAYTANCIOĞLU, SÜLÜK ÇİFTLİĞİNE ZİYARET

CHP Edine Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İpsala Yenikarpuzlu’da faaliyet gösteren MS Leeches Sülük Üretim Çiftliği’ni ziyaret etti.

GAYTANCIOĞLU, SÜLÜK ÇİFTLİĞİNE ZİYARET

CHP Edine Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İpsala Yenikarpuzlu’da faaliyet gösteren MS Leeches Sülük Üretim Çiftliği’ni ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Aralık 2021 Cuma 06:23
GAYTANCIOĞLU, SÜLÜK ÇİFTLİĞİNE ZİYARET

Ziyarete Gaytancıoğlu’nun, beraberinde; CHP İpsala İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, Yönetim Kurulu Üyesi Tunay Kılıç, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Şeref Topaç ve CHP Yenikarpuzlu Belde Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tuncay da katıldı.

Sülük üretim çiftliğinde, işletme Müdürü Mert Öztürk tarafından karşılanan CHP’liler, tesisi gezerek, tıbbi sülük hakkında bilgi aldı. Alternatif tıpta önemli yer tutan, tıbbi sülük üretiminin aşamalarını da inceleyen Okan Gaytancııoğlu ve beraberindekiler, Yenkarpuzlu’da böyle bir tesisin varlığının bölge için bir kazanç olduğunu ifade etti.

UYBAŞ: MERAK ETTİĞİMİZ BİR TESİSTİ

Ahmet Uğraş Uybaş, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Merak ettiğimiz bir tesisti. Tıbbi sülük üretiminin içeriğini bilmiyorduk. Üretimi konusunda ayrıntılı bilgi aldık. Tesisten ve anlatılan bilgilerden etkilendik.” Dedi.

GAYTANCIOĞLU: ALTERNATİF TIP, TÜRK KÜLTÜRÜNDE VAR

Gaytancıoğlu da ziyaretle ilgili olarak görüş belirterek, alternatif tıbbın Türk kültüründe yeri olduğunun altını çizdi.  Okan Gaytancıoğlu, böylesine ekonomik bir değeri olan tesisin İpsala ve Yenikarpuzlu’da kurulmasının bölge için bir kazanç olduğunu da sözlerine ekledi.

ÖZTÜRK ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Mert Öztürk de yaptığı değerlendirmede, tesisin, Yenikarpuzlu, İpsala ve bölge halkına ekonomik olarak katkı sağladıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açıklamalarının ardından Gaytancığlu ve beraberindekiler, MS Leeches Sülük Üretim Çiftliği’nden ayrıldı .

Yavuz Göktaş

Anahtar Kelimeler:
CHPGaytancıoğluOkanIpsala
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.