GAYTANCIOĞLU VE BİRCAN MAZBATALARINI ALDI

24 Haziran Genel Seçimlerinden CHP’den Edirne 27. Dönem Milletvekili olan Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan Edirne Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. 

GAYTANCIOĞLU VE BİRCAN MAZBATALARINI ALDI

24 Haziran Genel Seçimlerinden CHP’den Edirne 27. Dönem Milletvekili olan Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan Edirne Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Temmuz 2018 Çarşamba 21:32
GAYTANCIOĞLU VE BİRCAN MAZBATALARINI ALDI

24 Haziran Genel Seçimlerinden CHP’den Edirne 27. Dönem Milletvekili olan Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan Edirne Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve partililerin katıldığı törende Bircan ve Gaytancıoğlu, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Gül Altınok'tan aldı.
Mazbatasını alan Bircan ülkenin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Şuanda 27. Dönem mazbatalarımızı aldık önce Edirne’mize daha sonra Ülkemize hayırlı olsun. Ülkenin normalleşmeye ihtiyacı var. Yeni bir sistem ve Başkanlık sistemiyle değişik bir meclis. Bu sistemle ilgili yazılacak konuşulacak çok şey var. Bizde uyum yasalarını tekrar geriye getirmek için mücadele vereceğiz. Ama önce ülkenin huzura ihtiyacı var. O huzuru sağlamak için Edirne’den başlayarak ülkenin her yanına yayacağımız bir huzur projemiz var. Bununla ilgili mecliste çalışma yapacağız. Arkadaşlarımızla birlikte kol kola girerek ülkenin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. İçişleri Bakanının CHP İl Başkanlarını şehit cenazelerine alınmaması talimatını vermesi suçtur. İçişleri Bakanının suç işlediği bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin normalleşmeye ihtiyacı olduğunuzu söylememize rağmen daha çok gergin bir ortam yaratılıyor.” Diye konuştu.
“ÖNEMLİ OLAN YAŞADIĞIN SÜRE İÇERİSİNDE NELER YAPTIĞINDIR”
Herkesin sorunlarını ve nasıl normalleşmeye geçeriz bunların konuşulması gerektiğini belirten Gaytancıoğlu da, “Bundan önceki dönemlerde de olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümle tüm enerjimle Edirne halkının sorunlarını mecliste dile getirmeye ve Türkiye meclisinin anayasasının bizlere tanıdığı tüm hakları ve hukuku 81 Milyon insanımız için kullanmaya mücadele etmeye çalışacağım. Edirne halkının bana duyduğu güvenden ötürü teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım. Önemli olan çok yaşamak değil. Yaşadığın süre içerisinde neler yaptığındır. 3 yıllık süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin tarım politikalarına yön vermeye çalıştım bundan sonra da devam edeceğim. Her zaman ezilenlerin sesi olmaya devam edeceğim.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.