GAZİ'YE  son görev!

GAZİ'YE  son görev!

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Temmuz 2017 Cumartesi 09:41
GAZİ'YE  son görev!

                Edirne'de yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren gazi Nayim Oruçoğlu'nun cenazesi Eski Camii'de düzenlenen askeri törenin ardından Havsa'ya bağlı Habiller köyünde defnedildi.

                Eski Cami'de, cuma namazı sonrası Oruçoğlu için askeri tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Oruçoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu askeri tören mangasının omuzlarında cenaze aracına konuldu.

                Törene, gazinin ailesi, AK Parti Edirne Milletvekili Lunabit Rafet Sezen, Edirne Valisi Günay Özdemir, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çalış, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

                Nayim Oruçoğlu'nun cenazesi Habiller köyü mezarlığında toprağa verildi.Vatandaş Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.