GAZİLERE “KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONSERİ

19 Eylül Gaziler günü kutlama programı kapsamında yer alan, Aile ve Sosyal Politika İl Müdürlüğünden   Emre Çam ve Ekibi tarafından organize edilen “Gazilerimiz ile Kahramanlık Türküleri” adlı Konserde bir araya geldi.

GAZİLERE “KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONSERİ

19 Eylül Gaziler günü kutlama programı kapsamında yer alan, Aile ve Sosyal Politika İl Müdürlüğünden   Emre Çam ve Ekibi tarafından organize edilen “Gazilerimiz ile Kahramanlık Türküleri” adlı Konserde bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Eylül 2019 Cumartesi 09:23
GAZİLERE “KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ” KONSERİ


Program öncesi  Gaziler Derneğinde açılış Konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İsmailoğlu, Edirne ilimizde 19 Eylül Gaziler Günü Münasebeti ile düzenlenen programa katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederek, programa katılım sağlayan Gazilerin Gaziler Gününü kutladı.
Açılış Konuşmasından sonra Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş; Edirne Valisi Ekrem Canalp’in İl Dışında görevli olduğunu belirterek, Valimizin Gaziler Günü kapsamındaki Mesajını ve iyi dileklerini konsere katılım sağlayan Gazilerimize ve Yakınlarına iletti.
Konuşmaların ardından seslendirilen kahramanlık Türküleri, Gazilerimiz ile hep bir ağızdan söylendi. “Mağusa Limanı” adlı türkü Kıbrıs Gazilerimiz tarafından yoğun bir istek üzerine Emre Çam ve Ekibi tarafından coşkuyla seslendirildi.
Düzenlenen konserin sonlarında, Gazilerimizin isteği üzerine Rumeli Şarkıları ve Oyun Havalarına geçildi. Hareketli şarkılara eşlik eden Gaziler ve Eşleri renkli görüntülere sahne oldu.
Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş konser sonrası yaptığı konuşmada; “Siz değerli gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, siz değerli Gazilerimizin hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz. Bugün sabah kahvaltısında, Öğlende Tören programlarında, kortej yürüyüşünde, mevlit programında ve bugünün anlam ve önemine ilişkin son programımız olan siz Gazilerimiz ile Kahramanlık Türküleri adlı konserde bir araya geldik. Her gün olduğu gibi Bugün de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk ve gurur duyduk. Bugün bu saatte bir arada bulunuyorsak, bunu; Aziz Şehitlerimize borçluyuz, Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Bugün burada bir kez daha Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, Ebediyete intikal etmiş Gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Siz Gazilerimize, yakınlarınız ile birlikte geçireceğiniz uzun ve sağlıklı ömürler Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun, ellerinizden öpüyor hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen konser programında sahne alan İl Müdürlüğü personellerinden Emre Çam ve Ekibine teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Bahçesinde düzenlenen konser programına; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Edirne Huzurevi Müdür Yrd. Ayşegül Kılıç, Edirne Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yrd. Şermin Dağ Tarlacı, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Yrd. Volkan Korkmaz,  Edirne’de  faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve  Edirne  merkezinde İkamet eden Gaziler ile Yakınları katılım sağladı.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.