“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”

Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Edirne İl Başkanlığı da yapan Av. Koray Uymaz dün, Edirne Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuru formunu İl Başkanı İlyas Akmeşe’ye teslim etti. Burada bir açıklama yapan Uymaz, “Genel merkezimiz, partinin karar organları beni Belediye Başkan Adayı olmaya layık görürlerse seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacağım.” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”

Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Edirne İl Başkanlığı da yapan Av. Koray Uymaz dün, Edirne Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuru formunu İl Başkanı İlyas Akmeşe’ye teslim etti. Burada bir açıklama yapan Uymaz, “Genel merkezimiz, partinin karar organları beni Belediye Başkan Adayı olmaya layık görürlerse seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacağım.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Kasım 2018 Cuma 08:48
“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”

AK Parti’de Edirne Belediye Başkanlığı için aday adayları belli olmaya başladı. Dün AK Parti İl Başkanlığı’nda önce İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recai Koçaşlı ardından ise geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Edirne İl Başkanlığı yapan Av. Koray Uymaz, aday adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı İlyas Akmeşe’ye aday adaylık başvuru formunu teslim eden Av. Uymaz, “AK Parti’nin milletin partisi olma ve millet için mücadele etme ilkesi doğrultusunda AK Parti’nin bir neferi olarak çalışmalarımı sürdürdüm. Genel merkezimiz, partinin karar organları beni Belediye Başkan Adayı olmaya layık görürlerse seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacağım. AK Partili bir belediye için bıkmadan usanmadan mücadele edeceğim.” ifadelerini kullandı.
AKMEŞE: “BİZ EDİRNE’YE HİZMETKARIZ”
Burada bir konuşma yapan İl Başkanı İlyas Akmeşe, "AK Parti’de aday adaylığı süreci sürüyor. Bugün hakikaten benim için mutlu bir gün. İki aday adayımız Recai Koçaşlı ve Koray Uymaz da beraber yürüdüğüm dava arkadaşlarım. Biz Edirne’ye hizmetkârız.  Makam sahibi olmak için belediye başkanlığına hiçbir arkadaşımız aday olmaz. Önemli olan hizmet anlayışı. Halkımızın belediyeden aldığı hizmet ortada. Dolaşıyoruz, soruyoruz ve hiç memnun kimseyi göremezsiniz. Biz sadece seçim üzeri çalışan bir parti değiliz. Belediye ile ilgili çalışmalarımızı aylar öncesinden başlattık. Aday adaylarımız kendileri de çalışma yapıyorlar ve gerektiğinde onlara destek oluyoruz. İsim önemli değil. Tüm aday adaylarımız kim aday olursa onun arkasından yürüyecektir. Bundan önce de böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Edirne Belediyesi’ni 31 Mart’ta AK Parti ile tanıştıracağız. Koray kardeşime bu süreçte başarılar diliyorum.” dedi.

UYMAZ: “YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”
Av. Koray Uymaz ise aday adaylık başvurusu sırasında yapmış olduğu açıklamada, "AK Parti'nin kuruluşundan bu yana yürüttüğüm siyasi mücadelesi içinde AK Parti’nin Edirne ilk kurucuları arasında yer aldım. Merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığı ile teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldım. Siyaset yolculuğumuzda Edirne'ye hizmetten başka bir şey düşünmedik. Yıllardır Edirne'de yaşayan toplumun her kesimiyle iç içe olduk, herkesin sorunlarıyla ilgilendik. Bu şehri ve bu şehirde yaşayanları gönülden seviyoruz. Sorununu çözemediğimiz insanlara da güler yüz gösterdik. Bugüne kadar partimin genel merkezinin verdiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. AK Parti’de aldığım her görevden onur duydum. AK Parti’nin milletin partisi olma ve millet için mücadele etme ilkesi doğrultusunda AK Parti’nin bir neferi olarak çalışmalarımı sürdürdüm. Genel merkezimiz, partinin karar organları beni Belediye Başkan Adayı olmaya layık görürlerse seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacağım. AK Partili bir belediye için bıkmadan usanmadan mücadele edeceğim. Partimizin vereceği her karar bizim için en uygun karardır. Edirne gerçek anlamda hizmete susamış. Edirne değişime hazırdır. Gezdiğimiz her yerde Edirne'de yaşayanların değişimi istediğini görüyoruz. Edirne Anadolu'nun birçok şehrinden hizmet anlamında geri kalmış durumda. Yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Fakat yapacağımız en önemli iş, insanımızın gönlüne girmek olacaktır. İnsan ve hizmet odaklı olmayan hiçbir çalışma sonuç vermemiştir. Partimizin tevdii edeceği adaylık görevini layıkıyla yerine getireceğimizi belirterek Edirne'de değişim zamanı diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.