Gelibolu'da 3+1 Daire Satılacak

Çanakkale Gelibolu'da 95 m² 3+1 daire icradan satılacak.

Gelibolu'da 3+1 Daire Satılacak

Çanakkale Gelibolu'da 95 m² 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Mart 2021 Cumartesi 20:03
Gelibolu'da 3+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi,162 Ada, 390 Parsel, 15 Nolu Bağımsız Bölüm. Taşınmaz ilçe merkezindedir ve belediyenin tüm altyapı ve ulaşım hizmetlerinden faydalanır niteliktedir. Ana taşınmaz 868,19 m² alana sahip arsa üzerinde bulunan 6 katlı betonarme karkas taşıyıcı sisteme sahip yapıdan meydana gelmektedir. Yapının 20-25 yaş aralığında olduğu tespit edilmiştir. Asansörlü olan binada merkezi sistem ısıtma mevcuttur. Bina III- A yapı sınıfındadır. Satışa konu 15 nolu bağımsız bölüm 4. katta bulunan 95 m² net kullanım alanına sahip mesken niteliği taşıyan taşınmazdır. Bağımsız bölüm giriş holü, banyo, wc mutfak, salon ve 3 adet yatak odası mahallerinden meydana gelmektedir. 1/18 arsa payına sahip olan 15 nolu bağımsız bölüm tapuda tam hisse borçlu adına kayıtlıdır. Yer döşemesi hol ve koridorlarda seramik, odalar ve salonda lamine parke kaplama olarak imal edilmiştir. Duvarlar ve tavan alçı sıva üzeri plastik badanalıdır. İç kapılar ahşap, doğramalar PVC dir. Islak hacim duvarları tavana kadar seramiktir. Mutfak dolapları ahşap tezgah üzeri mermer kaplıdır.

Tahmini bedeli  270.000 ₺ olan taşınırın ihalesi, GELİBOLU ADLİYESİ GİRİŞ KAT İHALE SALONU GELİBOLU/ÇANAKKALE'de,  25.05.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.