GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Edirne’de görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Trakya Gazeteciler Derneği tarafından kendileri için gerçekleştirilen organizasyonda gönüllerince eğlendiler.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Edirne’de görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Trakya Gazeteciler Derneği tarafından kendileri için gerçekleştirilen organizasyonda gönüllerince eğlendiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ocak 2020 Pazartesi 06:51
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Trakya Gazeteciler Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle organizasyon düzenlendi. Kentte görev yapan basın mensupları için düzenlenen organizasyonda; basın mensuplarına verdiği desteklerden dolayı Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in Sahibi Bahri Dinar ve meslekte köşe yazarı olarak 30’uncu yılını dolduran Vatandaş Gazetesi Köşe Yazarı Beyazıt Sansı’ya, Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan ve Başkanvekili Emre Sedef tarafından plaket takdim edildi.

GÜRKAN: “BASIN EDİRNE’DE ÇOK İYİ TEMSİL EDİLİYOR”

Şehir dışında olduğu için basın mensuplarıyla bir araya gelemeyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan organizasyon esnasında telefonla bağlanarak, “Kentimizde görev yapan tüm basın mensuplarının günlerini kutluyorum. Edirne’nin tanıtımı için verdikleri katkıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın, Edirne’mizde çok iyi temsil ediliyor.” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: “GÖNÜLLERİNCE EĞLENMELERİNİ İSTEDİK”

Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan da, “Yaz-kış, soğuk-sıcak demeden haber neredeyse orada olan, tüm zorlu şartlara rağmen bu mesleği severek yapan meslektaşlarımızın kendi günlerinde gönüllerince eğlenmeleri istedik. Bu nedenle de böyle bir organizasyon düzenledik.” dedi.

SANSI: “GAZETECİYKEN ÖĞRETMENLİK YAPIYORSUNUZ”

Meslekte köşe yazarı olarak 30’uncu yılını dolduran Vatandaş Gazetesi Köşe Yazarı Beyazıt Sansı ise, “Bu akşam buraya davet edilmemden ve aldığım plaketten dolayı duyduğum mutluluk ve onuru hepinizle paylaşmak istiyorum. Sizleri çok seviyorum. Ben öğretmenken, gazetecilik yaptım. Siz de gazeteciyken, öğretmenlik yapıyorsunuz. Halkımıza doğruları anlatıyorsunuz, yanlışları da yapanların yüzlerine vuruyorsunuz. Bu nedenle gazetecilik çok önemli bir meslek. Bu güzel akşamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.