CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Edirne 6. Olağan Kadın Kolları Kongresine canlı bağlantı ile katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Edirne 6. Olağan Kadın Kolları Kongresine canlı bağlantı ile katıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Şubat 2021 Pazartesi 06:47
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI!

Erdoğan, canlı bağlantıda AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile kısa süre sohbet etti. İba konuşmasında, tüm teşkilatlarla birlikte 2023 hedeflerine hazır olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'durmak yok yola devam' diyerek tüm Edirne teşkilatına İstanbul’dan selam yolladı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanım 19 yıldır milletimize vermiş olduğunuz tüm sözleri yerine getirmenin onuruyla tüm teşkilatlarımızla 2023 hedeflerine hazırız. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ise, “Kıymetli Cumhurbaşkanım Serhat Şehri Edirnemizden tüm ak kadınlarımızın sevgi ve saygılarını sunuyorum. Zatı devletlerinizin liderliğinde 2023 hedeflerine biz hazırız.” İfadelerini kullandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz da, Fatihin Şehri Edirne’den Fatihin İstanbul’un feth ettiği yaştaki gençler olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a selamlarını iletti.

Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6’ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kadın Kolları’nda görev alan gönüllü olarak çalışan her bir kişinin ilmik ilmik bu ülkenin geleceğini işlediğini, şekillendirdiğini unutmaması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olarak attıkları her adımda, girdikleri her mücadelede kadınların yanında olduğunu, olmayı sürdüreceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük başarıların ancak milletle birlikte yürünen yolların, verilen mücadelelerin sonunda kazanılabileceğini, bunun en çok siyasette geçerli bir gerçek olduğunu belirtti. AK Parti'nin Türkiye'nin partisi, milletin tamamının partisi olduğunu ifade eden Erdoğan, bu partide kimsenin cinsiyetinden dolayı ayrımcılığa maruz kalmadığını, kalamayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek görev alacak teşkilat mensuplarını tebrik etti.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.