GÜLCİHAN "GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”   

Kitap Fuarında kitaplarını pazarlayan Emekli tüm General Ali İhsan Gülcihan, toplumun geleceğinin güvence altında olduğunu  bu konuda  gençlere güvenilmesi gerektiğini söyledi.

GÜLCİHAN "GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”   

Kitap Fuarında kitaplarını pazarlayan Emekli tüm General Ali İhsan Gülcihan, toplumun geleceğinin güvence altında olduğunu  bu konuda  gençlere güvenilmesi gerektiğini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ekim 2019 Çarşamba 07:55
GÜLCİHAN "GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”   

Gülcihan yaptığı açıklamada  “Ben burada Ceren Yayıncılığın standında “ Siz hoca efendi derken biz diyorduk ki”  adındaki  kitabımı imzalıyorum.

Benim kitabımda belirttiğim hususlar  geçmişte yaşadıklarımızın çoğu  ve  bu ülkenin kırmızı çizgileriyle ilgili. Bunlardan biri PKK terörü diğer ise fettullah terör örgütüdür.Kasaca geçmiş yılların  cemaati, hoca efendisi. Bu iki konuda da bizim de  gördüğümüz  tanık olduğumuz olaylar ve durumlar vardı. Bunları tarihimize not düşmek adına  kendi kapasitem ölçüsünde yazarak kitap haline getirdim. Ülkemizin geleceğine üst düzeyde baktığımızda  ülke temellerinin çok sağlam atıldığını görürüz.  Her ne kadar sıkıntılar da görsek ülkemizin geleceğinden bir endişemiz  yoktur. Bazı gelgitler olsa da  ülkemizin geleceği parlaktır . Çünkü temeller sağlam atılmış bir ülkenin mensuplarıyız. Zaman zaman  ülkemizde siyasi anlamda gelgitlerin olması  ülkede tehlikeler oluştursa da  o tehlikeyi  kesinlikle aşacağız. Örneğin Suriye konusunda olduğu gibi, bu engeller kesinlikle aşılacaktır. Atamızın bize emanet ettiği bu ülke kesinlikle sonsuza kadar yaşayacak.  Temeli sağlama atılan bir ülkemiz var. Her ne kadar hata yapılsa da bu hatayı yapanlar da  sonunda hatalarını anlayacaklar ve anlıyorlar. Anlamazlarsa halkımız her zaman  ülkesinin birliğine  sahip çıkacak. Öyle inanıyorum ki gelecekte daha güzel günlere ulaşacağız Ondan endişemiz yok” dedi.

GENÇLER BİZDEN DAHA DUYARLI

Genç nüfusun yaşlılardan daha duyarlı olduğunu belirten Gülcihan, “ Onlara bizlerin kuru kuruya temelsiz  öğüt vermenin çok  yavan kaçtığını  görüyorum. Gençlerimiz ülke olaylarını bezlerden daha farklı ve tutarlı  değerlendiriyor, olaylara  geniş açıdan tüm boyutlarıyla  bakıyorlar, bu anlayışları ile doğruları yakalamada bizlerden daha sağlıklar. Bütün sıkıntılara, yaşanan zorluklara rağmen gençlerimiz  gerçeğe ulaşarak mücadelelerine devam edeceklerdir. Ben gençlere öğüt verme yerine onlarla gurur duyduğumu ifade etmek isterim.  Zira geleceğimiz onların omzunda . Bunu hiçbir zaman unutmayalım” dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.