EGS’YE BÜYÜK ONUR

Edirne’de 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Edirne Giyim Sanayi Fabrikası, dünyaca ünlü moda firması Hugo Boss tarafından, tüm dünyadaki üreticileri arasında “Dünyada En Kaliteli Üretim Yapan İşletme” olarak seçildi.

EGS’YE BÜYÜK ONUR

Edirne’de 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Edirne Giyim Sanayi Fabrikası, dünyaca ünlü moda firması Hugo Boss tarafından, tüm dünyadaki üreticileri arasında “Dünyada En Kaliteli Üretim Yapan İşletme” olarak seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Kasım 2021 Salı 06:23
EGS’YE BÜYÜK ONUR

Edirne Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayhan Türkeş yaptığı yazılı açıklamada Edirne Giyim Sanayi olarak 46 yıldır Edirne’de erkek hazır giyim alanında faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, şunlara yer verdi:

“Dünyanın en üst düzey markalarına, yüksek kaliteli üretim yapıyoruz. Ve yıllardır kalite seviyesi olarak sürekli gelişen ve daha iyiyi arayan bir yapımız var. Bunu da en değerli varlığımız olan insanımız ile birlikte başarıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, sürekli gelişimi ve değişime uyumu kendimize ilke edinen anlayışımızla, mühendislik, teknik ve yönetimi harmanlayarak bugünkü güzel sonuçları elde ediyoruz.

Hugo Boss firmasının, tüm dünyada 75’i aşkın üreticisi arasında yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, Edirne Giyim Sanayi olarak bizi, “Dünyada En Kaliteli Üretim Yapan İşletme” olarak seçmiş olması, Ailemiz için çok büyük bir onur. Bu başarı tabii ki tesadüf değil, tüm çalışma arkadaşlarımızın yıllardır büyük bir titizlik ve bağlılıkla ortaya koydukları emeklerinin bir sonucu. Bu vesile ile ben bir kez daha tüm çalışma arkadaşlarıma, göstermiş oldukları bu büyük başarı sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. Ortaya koymuş oldukları titizlik ve bağlılıklarından dolayı tüm ekibimizle gurur duyuyorum. Aynı zamanda bu başarının Edirne insanının başarısı olduğunu düşünüyorum. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın emeği ile çok uzun yıllardan beri  bu denli büyük bir dünya markasına üretim yapılıyor olması ve bugün elde edilen sonuçlar sonrasında, tüm dünyadaki rakipleri geride bırakarak zirvede olunması tüm Edirne’mizin gurur duyması gereken bir başarı.

Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, el ele vererek sürekli daha iyisini başarmak noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.