GÜRKAN, EDİRNE HALKI’NA SESLENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’na seslenerek ‘Evinde kal’ çağrısında bulundu. “Şundan çok eminim biz bu salgını millet olarak, devlet olarak, Edirneliler olarak tüm kurumlarıyla beraber, tüm vatandaşlarıyla beraber el ele vererek, kol kola girerek, gönül gönüle yaşayarak yeneceğiz” diyen Gürkan, Edirnelilere moral verdi.

GÜRKAN, EDİRNE HALKI’NA SESLENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’na seslenerek ‘Evinde kal’ çağrısında bulundu. “Şundan çok eminim biz bu salgını millet olarak, devlet olarak, Edirneliler olarak tüm kurumlarıyla beraber, tüm vatandaşlarıyla beraber el ele vererek, kol kola girerek, gönül gönüle yaşayarak yeneceğiz” diyen Gürkan, Edirnelilere moral verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Mart 2020 Salı 06:33
GÜRKAN, EDİRNE HALKI’NA SESLENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabı üzerinden Edirnelilere seslendi. Gürkan, tüm Edirnelilere ‘Evinde Kal’ çağrısında bulunarak, şunları söyledi:

“Sevgili hemşehrilerim; değerli Edirneliler, bildiğiniz gibi virüs tedbirleri kapsamında şehrimizde tüm önlemleri aldık; almaya da devam ediyoruz. Kuşkusuz ilk önceliğimiz hepimizin sağlığı, bütün toplumun sağlığı. Şundan emin olmanızı isterim; Edirne Belediyesi’nin tüm çalışanları Belediye Başkanı’ndan en alttaki personele kadar Edirne’de hiç kimsenin bu salgından etkilenmemesi için gece-gündüz; 7-24 esası ile görevlerini yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler. Değerli hemşehrilerim şundan emin olun Belediyenin Başkanı ve tüm personeli kendi çocuklarımız için ne istiyorsak; hepimizin çocukları için aynısını istiyor ve aynısını yapıyoruz. Kendi anne-babamız; kendi dedemi-ninemiz için ne istiyorsak, sizler için de aynısını istiyor ve aynısını da yapmaya gayret ediyoruz. Lütfen sizde sadece kendinizi değil, toplumun tüm kesimlerini; komşumuzun çocuğunu, komşumuzun büyüğünü, yaşlısını, gencini hepsini düşünerek hareket edelim. Şundan çok eminim biz bu salgını millet olarak, devlet olarak, Edirneliler olarak tüm kurumlarıyla beraber, tüm vatandaşlarıyla beraber el ele vererek, kol kola girerek, gönül gönüle yaşayarak yeneceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok, bu millet büyük bir millet, bu devlet büyük bir devlettir. Bugüne kadar birçok fırtınalar atlattık, geçmişte. Ve hepsinin üstesinden birlik ve beraberliğimiz ile gelmesini bildik. Hepsini başardık, bunu da başaracağız. Kendimizi ve etrafımızı düşünerek. Kendimizi koruyarak, etrafımızı koruyarak. Büyüklerimiz bizim kıymetlilerimiz hem geleneklerimiz, göreneklerimiz hem de inancımız gereği elbette en çok risk grubunu oluşturan yaşlılarımızın bu ortamda çok çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmalarını istemiyoruz. Bu onları sevmediğimiz, dışladığımız ya da kabul etmediğimiz anlamına gelmez. Tam tersine biz büyüklerimizin kıymetini biliyoruz. Biz büyüklerimize canımızdan can vermeye hazır insanlarız. Annemiz, babamız, dedemiz, ninemiz bizim için çok kıymetliler. Biz onlara hiçbir zarar gelmemesi için evlerinden dışarı çıkmamalarını istiyoruz. Sizleri sevdiğimiz için bunları yapıyoruz. Sizleri korumak için bunları yapıyoruz. Değerli büyüklerim, değerli hemşehrilerim; Edirne’ye bu salgından hiç zarar olmadan el ele çıkaracağız. Benim buna inancım tam. Edirneliler aydındır, çağdaştır, Atatürk ilke ve devrimlerine, bilime inanan insanlardır. Biliminin ışığında, yol göstericiliğinde, rehberliğinde bu salgını hep beraber, güçlü bir şekilde atlatacağımıza inancım tam. Sağlığınıza dikkat edin, kendinize dikkat edin. Edirne’de belediyeniz de dahil olmak üzere tüm kamu, kurum ve kuruluşları hepinizin hizmetinde. Biz sizler için 7-24 hizmet veriyoruz ve bu salgın atlatılana kadar da bu hizmeti kesintisiz vermeye devam edeceğiz. Her yeri ilaçlıyoruz, dezenfekte ediyoruz. Ama sizlerin de bize bu süreçte evlerinizde kalarak yardımcı olmanızı istiyoruz. Edirne’m, güzel şehirim ‘Evde kal, Sağlıklı ol"

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.