HABERİMİZ  SES GETİRDİ

Abdurrahman Mahallesi Şehit İstiklal Vardar Caddesi   minibüs yolcu durağı kabinine kavuştu.

HABERİMİZ  SES GETİRDİ

Abdurrahman Mahallesi Şehit İstiklal Vardar Caddesi   minibüs yolcu durağı kabinine kavuştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2019 Cuma 09:12
HABERİMİZ  SES GETİRDİ

 Bugüne kadar gazetemizde çeşitli kez gündeme getirilen bu  durağa kabin yapılması sorunu  ayrıca mahalle muhtarı Abdurrahman Ergit tarafından da gündeme getirilmesinden sonra  durağa yolcu kabini yapıldı. Kabinin yapılmasıyla  minibüs durağı da araç otoparkı olmaktan kurtuldu.

Abdurrahman Mahalle Muhtarı Şaban Ergit "Şehit İstiklal Vardan caddesinde Migros karşısındaki  durağa  kabin yapılması  defalarca Vatandaş Gazetesinde gündeme taşınması ve benim de katkımın devreye girmesiyle  durağa yolcuların altına sığınacağı kabin yapıldı. burası da araç park alanı olmaktan kurtuldu. Şimdi minibüsler  rahatlıkla durağa yanaşıp yolcu indirme bindirme yapıyor.Bu konuda Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a teşekkür ediyoruz” dedi

BİR KABİN DE CARRERFOUR  YANINA YAPILMALI

Şaban Ergit sözlerine devamla şunları kaydetti, "Mahallemizde  bir de  aynı caddede Carrerfour yanında köy  Havsa istikametindeki  minibüslerinin yolcu aldığı  durak için de  kabin ihtiyacımız var. Oraya da yolcular için bir kabin yapılmasını Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz. Bu durakta   her yaşta çok   sayıda insanımız her türlü hava koşullarında saatlerce araç beklemek zorunda kalıyor. Burada  yolcuların altına sığınacağı bir kabin yapılması  vatandaşları büyük kolaylık sağlayacak. Başkanımızın  bu talebimizi dikkate alacağını umuyoruz, Ayrıca mahallemize  büyük ihtiyaç olan  yolcu kabini yaptığı için de teşekkür ediyoruz. Kabinin yapılmasıyla durak çevresi de araç otoparkı olmaktan kurtuldu” dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.