“HAKKIMIZI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı adına Edirne Belediyesi Edirnespor’un hakkını aramaya devam edeceklerini söyledi.

“HAKKIMIZI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı adına Edirne Belediyesi Edirnespor’un hakkını aramaya devam edeceklerini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Temmuz 2020 Perşembe 16:08
“HAKKIMIZI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi;
“2019-2020 futbol sezonunun sonunda 2. ve 3. liglerde playoff müsabakalarının oynanmasına karar veren Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), Bölgesel Amatör Lig’te, ligin bitmesine 4 maç varken grup 1’incilerini doğrudan 3. lige çıkartma kararı alması, Edirnespor’umuza ve şansı olabilen diğer takımların mağduriyetine neden olduğunu hem sosyal medya hesaplarınızdan hem de düzenlemiş olduğumuz basın toplantısında dile getirmiş ve Edirne Halkı olarak TFF’ye dava açacağımızı söylemiştik. Geçen süre zarfında Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner ve mağdur olan diğer takımların başkanları her hafta Riva’ya giderek TFF önünde basın açıklaması yapıp, yetkililere seslerini duyurmak istediler ama ne yazık ki kapılar kulüp başkanlarına kapalıydı ve hiç açılmadı. Bugün geldiğimiz noktada ise; 23 Temmuz Perşembe günü (bugün) saat 13.00’te Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ile 9 spor kulübü başkanı telekonferans ile görüşecek, 24 Temmuz Cuma günü (yarın) saat 17.00’de TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop ile yine 9 spor kulübü başkanı telekonferans ile görüşerek ve 25 Temmuz Cumartesi günü Tahkim Kurulu ile telekonferans üzerinden duruşma gerçekleştirerek mağduriyetlerini anlatacaklar. Dilerim ki bu görüşmeler bir sonuca vardırır ve mağdur olan takımlarımızın mağduriyetleri giderilerek adaletli bir çözüm karşımıza çıkar. Biz Edirnesporumuzun hakkını aramaya devam edeceğiz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.