HASIR,” EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ HALK ADAMI”

HASIR,” EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ HALK ADAMI”

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Haziran 2018 Perşembe 10:06
HASIR,” EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ HALK ADAMI”

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Edirne Pazarcılar Manavcılar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası’nı ziyaret ederken Edirne Pazarcılar Manavcılar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Hasır bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt Edirne Pazarcılar Manavcılar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası’na bir ziyarette bulundu. Ziyaret hakkında konuşan Edirne Pazarcılar Manavcılar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Hasır Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirtirken “Sayın Emniyet Müdürümüz gerçekten büyük gönüllü bir insan. Fakir zengin ayırt etmiyor. Pazarımıza devamlı gelip gidiyor. Küçük esnafı her zaman kolluyor. Sayın Emniyet Müdürümüzün ziyareti bizleri çok onurlandırdı. Kendisi tam bir halk adamı, halkın içinden birisi. Bizlerin her zaman destekçisi olan Sayın Emniyet Müdürümüzün bu ziyareti bizi çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

“PAZARCI ESNAFININ HER ZAMAN YANINDA”

Ziyaret esnasında fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirten Edirne Pazarcılar Manavcılar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkan Vekili Murat Yüksel de “Sayın Emniyet Müdürümüzle halkımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz bunun hakkında konuştuk. Pazarda bir sıkıntımız olduğu zaman bütün esnafın yanında olduğunu söyledi. Haksız rekabet sağlandığı, vergili olarak çalışan pazarcı esnafının her zaman yanında olduğunu tekrarladı. Edirne Emniyet Müdürü Sayın Ali Kemal Kurt’a her zaman yanımızda olduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.