İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI DEMİR'DEN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İnsan Hakları Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI DEMİR'DEN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İnsan Hakları Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Aralık 2020 Perşembe 06:05
İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI DEMİR'DEN  İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

10 Aralık tarihi, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin kabul edilmesiyle birlikte İnsan Hakları Günü olarak kutlanıyor.  Demir, yayınladığı mesajda, toplumda insan hakları bilincinin yerleşmesi gerektiğine dikkat çekti.

"AYRIMCILIĞIN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE VE DÜNYA TALEBİ

İyi Parti Edirne İl Başkanı Demir;" 10 Aralık İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin kabulüyle yıldönümünü kutladığımız bugünün amacı toplumda insan hakları bilincinin yerleşmesi, öneminin herkes tarafından paylaşılmasıdır. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi bize sınırları çok net şekilde insan haklarının ne olduğu söylemektedir. Günümüzde bu beyannamenin imzalanmış olması insan hakları ihlallerini maalesef ki ortadan kaldırabilmiş değildir. Bugün ülkemizde de insan hakları ihlalleri önemli konulardan biridir. İnsan onuruna yakışır bir dünya ancak insan haklarının korunmasıyla mümkün olur. Ayrımcılığın olmadığı bir Türkiye ve dünya talebi ve çabasıyla İnsan Hakları Günü'nü kutluyorum." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.