HELVACIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR  ZİYARETİ

Edirne’ye gelerek  Cumhur İttifakı partileri AK Parti ve MHP’ye  teşekkür ziyareti yapan   Keşan AK Parti  Belediye Başkanı  Mustafa Helvacıoğlu,CHP’nin  belediyeyi partizanca yönettiğini,  kendi idareleri döneminde  halkın kendi yönetimlerindeki farkı göreceğini söyledi.

 HELVACIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR  ZİYARETİ

Edirne’ye gelerek  Cumhur İttifakı partileri AK Parti ve MHP’ye  teşekkür ziyareti yapan   Keşan AK Parti  Belediye Başkanı  Mustafa Helvacıoğlu,CHP’nin  belediyeyi partizanca yönettiğini,  kendi idareleri döneminde  halkın kendi yönetimlerindeki farkı göreceğini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Nisan 2019 Çarşamba 08:00
 HELVACIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR  ZİYARETİ

Edirne’ye gelerek  Cumhur İttifakı partileri AK Parti ve MHP’ye  teşekkür ziyareti yapan AK Parti   Keşan Belediye Başkanı  Mustafa Helvacıoğlu,CHP’nin  belediyeyi partizanca yönettiğini,  kendi idareleri döneminde  halkın kendi yönetimlerindeki farkı göreceğini söyledi.

Helvacıoğlu ilk olarak Edirne Halk Parti İl merkezinizde İl Başkanı   İlyas Akmeşe’yi ziyaret etti.

Bu ziyarette  Keşan MHP ilçe Başkanı Hüseyin Zümrüt,  AK Parti yöneticileri  de bulundu.

BAŞKANA GEREKEN YARDIMI YAPACAĞIZ 

Burada ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Akmeşe, şöyle dedi” Uzun yıllardan sonra Keşan ilçesinde AK Parti Belediye Başkalığını  kazandıktan sonra   Keşan belediyesini AK Parti ve MHP birlikte yönetecekler.

Keşan’da seçime birlikte girdik.Bu konuda büyük emek harcandı. Keşan ilçesinin hizmete ihtiyacı var. Bundan sonra durmak yok. Beş yıllık sürede bunu sağlayacağız. 5 yılda Keşan çok  değişecek.Biz çözüm üreten partiyiz. Şartlar ne olursa olsun biz  başarılı olacağız.  Bu konuda İl Başkanı olarak ben gerekse milletvekilimiz Fatma Hanım gereken yardımı yapacağız. Başkanımız Keşan için gerekeni yapacaktır.” Dedi

30 YILDAN BU YANA BELEDİYEYİ CHP YÖNETTİ

Daha sonra söz alan Keşan belediye Başkanı Helvacıoğlu, “ İl başkanımızı ziyaret ettik  MHP ile birlikte  teşekkür ziyaretine çıktık. İlkin AK Parti  İl Başkanımızı ziyaret ettik, daha sonra da MHP İl başkanını ziyaret edeceğim. Basın mensupları Keşan belediyeciliğini bizlerle paylaştı. Keşan 30 yıldan bu yana CHP tarafından yönetildi. İdeoloji ile yönetildi. Biz ideolojinin olmadığını göstereceğiz.Biz hizmet belediyeciliği yapacağız.Cumhur İttifakı ile güç kazandık İl ve ilçe başkanlarımın desteğiyle bunu başardık. Keşan halkı bizi takdir etti.Bugün bahanesi olmayan bir yola çıktık . sorunlarımız çok  bütçe ve personeliyle  sorunlu bir belediye teslim aldık . bizi Saroz bekliyor Edirne’ye layık bir ilçe olmak istiyoruz” dedi

 KEŞAN HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Keşan ilçesinin hak ettiği yerde olmadığını belirten Helvacıoğlu”  Keşan ilçemiz 20 ilden büyük fakat 8 bin nüfuslu İpsala’dan az gelişme sağladı. İnşallah bundan sonra Cumhurbaşkanımızın desteği ve Cumhur İttifakının gücüyle Ankara, İstanbul ve diğer belediyelerimizin desteğiyle  Keşan’a güzel günler gelecektir.Beş yıl sonra Keşan bir üst lige çıkacaktır. Seçimden sonra  bize oy veren de vermeyen de mutlu oldu. Biz 84 bin kişinin belediye başkanıyız.İlk meclis toplantımızı yaptık. CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri  zorunlu olmadığı yerde bize görev vermediler.Belediye meclisi üyelerinin tavırları hoş değildi. Ben onların paylaşım ve işbirliği yapmalarını beklerdim.Bize nasıl geçineceğimizin mesajını verdiler. Biz yine  onlara elimizi uzatacağız. Kendi tutumları kendilerine aittir.Mecliste azınlıkta olsak çalışmaya geldik. Gördüm ki Millet İttifakı siyaseti bırakmamış. Umarım önümüzdeki günlerde hep beraber çalışma fırsatı buluruz.  Bugünden projelerimizi hazırladık  herkes  bizim belediyeciliğimizi görecektir” dedi.

 DAİRE MÜDÜRLERİNİN İSTİFASI İSTENECEK  

Helvacıoğlu,daire müdürlerinin istifası konusunda yöneltilen soruya  şöyle dedi, “ O bir iddia. Ben kendileriyle görüştüm. Kendilerini görevlerine iade etmek kaydıyla istifalarını istedim. Çalıma ortamında birlikte çalışılacak bir kadro olması gerekiyor. Biz burada intikama gelmedik. Hizmet etmeye geldik.Birim amirlerimize ve çalışanlarımıza , bu haklarını elinden almayıp güncellemek için bu kararı vermek niyetindeyiz. Bu henüz söylem halinde. Bunu önümüzdeki hafta yapılacak toplantıya bıraktık” dedi  

MHP ZİYARETİ

Helvacıoğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinden sonra  MHP İl merkezine gitti  İl başkanı  Süleyman Fettaoğlu’nu  ziyaret etti.Ziyarete AK Parti İl başkanı İlyas Akmeşe de katıldı.

 İlk olarak söz alan MHP İl Başkanı  Fettahoğlu şunları söyledi.”Bugün kendine destek verip karşılık bulduğumuz Keşan belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, partimizi ziyaret etti, biz de kendisine teşekkür ediyoruz.Biz de  MHP olarak mutlu olduk. Trakya’da bir şeyler oluyor bir takım surlar yıkılıyor.Cumhur İttifakı Trakya’da daha başarılı olacak.Bunun en önemli örneği Keşan gibi yerde  başarılı olmak zordur bunu başardık. Bu bizi çok rahatlattı. Başkanımızın başarılı olacağına inanıyorum. Keşan belediye başkanımız başarılı bir kampanya yaptı ve başardı. Biz her zaman başkanımızın yanındayız” dedi.  

BAŞIRIYI CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KAZANDIK    

Helvacıoğlu MHP il merkezinde yaptığı konuşmasında  Edirne’ye teşekkür amacıyla geldiğini belirterek”  Bu başarıyı Cumhur İttifakı olarak kazandık. Bu birlikteliğe il başkanlarının katkısı oldu. Burada güç birliğinin ne demek olduğu  görüldü.Keşan’a hizmetin gelmesi gerektiğini savunduk. Biz Atatürkçülüğü masada değil sahada savunacağız. Ekibimizle başarıyı yakaladık. Ben başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Edirne’mize hayırlı olsun” dedi

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.