HEMŞİRELİK MEZUNLARI BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünün 1’inci geleneksel mezunlar buluşması 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti.

HEMŞİRELİK MEZUNLARI BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünün 1’inci geleneksel mezunlar buluşması 4 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Mayıs 2018 Cumartesi 08:56
HEMŞİRELİK MEZUNLARI BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünün 1’inci geleneksel mezunlar buluşması okulun bahçesinde gerçekleşti. Buluşmada bir araya gelen mezunlar birbirleriyle hoş vakit geçirirken Trakya Üniversitesi Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı halk oyunları ekibinin gösterisiyle eğlendiler. Ardından mezunlara pilav ikramı yapıldı.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulundan mezun olup Trakya Üniversitesi’nde Hemşire olarak görev yapan Kamuran Özavcı mezunlar buluşmasında “Geçen yıllar içinde en çok üniversite arkadaşlıklarımızı, dostluklarımızı, paylaşımlarımızı kısacası üniversite yıllarımı özlüyorum. Benim için gerçekten çok kıymetli yıllardı. Çok şey öğrendiğim ve deneyimlediğim, çok güzel birikimlere sahip olduğumu yıllar içinde daha iyi fark ettiğim, mezun olmaktan gurur duyduğum bir fakültedir Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi. Yıllar içerisinde gerek fiziksel yapısı gerekse akademik yapısıyla gelişen, mezunlarının birçok kurum tarafından talep edildiği ve birçok mezunun oldukça iyi pozisyonlarda görev aldığı bu okuldan mezun olmaktan gurur duyuyorum.” Dedi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Serap Ünsar yaptığı konuşmada “Üniversitemiz bu güne kadar toplam 1324 hemşire mezun vermiştir. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde 87 mezunumuzun görev yapması bizim için mutluluk kaynağıdır. Şu an aranızda çok güzel yerlerde olan meslektaşlarımız var. Sizlerin daha güzel yerlerde daha güzel pozisyonlarda olacağınıza olan inancım tamdır. Hemşirelik Bölümü olarak 2017-2018 yılı HEPDAK Akreditasyon başvurusunu yapmış bulunmaktayız. Akreditasyon sürecinde en önemli dış paydaşımız mezunlarımızdır. Sizlere sürekli ve etkili iletişim halinde olmak ve sizlerin başarısını duymak bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Hedefimiz mezunu olduğu üniversitesine bağlı birbiriyle ve meslektaşlarıyla sürekli iletişim ve etkileşim halinde mezunlar kitlesi oluşturmaktadır.” Dedi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Okan Çalıyurt ta “Bu mezunlar buluşmasının pek çok faydası olacaktır. Birincisi duygusal, öğrenciler mezun oldukları fakültelerine dönünce hasret giderecekler ve duygusal anlar yaşayacaklar. Hocalarımız da mezun ettikleri öğrencileri görünce duygulandılar. Bizim mezunlara ulaşmamız gerekiyor. Mezunlardan bilgi alıp ve bu sayede de eğitimimizi tekrar gözden geçirmeye ve iyileştirme fırsatı bulacağız. Kurum kültürü kazanmanın en önemli yanı mezunlarla öğrencileri bir araya getirmektir. Bu gün ilkini düzenlediğimiz toplantının gelenekselleşmesini diliyorum.”  Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.