“HER FİDAN BİR CAN”

112 acil çalışanları isimlerinin yazılı olduğu çam fidanlarını, 112 Komuta Kontrol Başhekimliği bahçesine düzenlenen tören ile ektiler.

“HER FİDAN BİR CAN”

112 acil çalışanları isimlerinin yazılı olduğu çam fidanlarını, 112 Komuta Kontrol Başhekimliği bahçesine düzenlenen tören ile ektiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Nisan 2019 Cumartesi 08:12
“HER FİDAN BİR CAN”

112 acil çalışanları isimlerinin yazılı olduğu çam fidanlarını, 112 Komuta Kontrol Başhekimliği bahçesine düzenlenen tören ile ektiler. 120 Adet fidanı 112 Komuta Kontrol Başhekimliği bahçesine eken 112 acil çalışanlarına, Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Edirne Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan da katıldı.

112 Komuta Kontrol Başhekimliği bahçesinde düzenlenen törende, kentte görev yapan 112 acil sağlık çalışanları adlarının yazılı olduğu çam fidanlarını toprakla buluşturdu

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, “Orman fidanlarımızı hem kuruyan ağaçlarımızın yerine hem de uzun yıllardır Edirne’ye hizmet etmiş bu sağlık mekânına yeniden onları tazeleyerek dikmek arzusundayız. Her fidan, bir can diyoruz. Ve bu katkılarından dolayı da Orman Müdürümüze ve değerli çalışma arkadaşlarına, bu programı yapan komuta kontrol merkezi başhekimliğimize ve sağlık hizmetleri başkanımıza ve bütün çalışanımıza da teşekkür ediyorum.

Edirne Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan da, daha yeşil bir Edirne ve Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.