“HER KURBAN, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN”

Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV), önceki yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vekaletle kurban kesimi yapacak.

“HER KURBAN, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN”

Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV), önceki yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vekaletle kurban kesimi yapacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ağustos 2018 Pazartesi 08:28
“HER KURBAN, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN”

Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV), önceki yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vekaletle kurban kesimi yapacak.  Konu hakkında halkı bilinçlendirmek için lösemili Çocuklar Vakfı Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, Margi Outlet’te bilgilendirme standı kurdu. “Her kurban, lösemili çocuklara can” çağrısında bulunan Toker, “Sadece bayramlarda değil 12 ay boyunca et ve diğer gıdalardan zengin beslenen kanser hastalarının vücut dirençleri yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıklarını yenerek iyileşmektedirler.” Açıklamasını yaptı.

LÖSEV 12 AY BOYUNCA ET DAĞITIYOR

Daha sonra Toker, “Bu gün Margi Outlet’te tanıtım standımızı açtık. Konumuz kurban bağışları. Halkımızın kurban bağışlarını LÖSEV’e yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu hastalığı atlatabilmeleri için çocuklarımızın dengeli beslenmeleri gerekiyor. Doğal yiyecekler yemeleri gerekiyor. LÖSEV 12 ay boyunca yetişkin ve çocuk hastalarımıza et dağıtıyor. Hasta çocuklarımızın gerçekten et tüketmesi gerekiyor. Kurban bağışlarını halkımız internet üzerinden ve tüm bankalar üzerinden yapabilir. Vekaleten kurban kesiyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tüm esasları doğrultusunda Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekalet vererek kurbanlar dini usullerle kestiriliyor. Halkımıza elimden geldiği kadar KÖSEV’i tanıtmaya ve kurban bağışları konusunda bilgilendirmeye çalışacağım.” Diye konuştu.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.