"Hocaoğlu"nun  Yeni Şubesi Esentepe’de açıldı

Edirne’de1933 yılından bu yana kurukahve, baharat ve Marketçilik sektöründe hizmet veren ve bir Edirne markası olan “Hocaoğlu”, Edirne’de yeni yatırımlar yaparak istihdam yaratmaya devam ediyor.

"Hocaoğlu"nun  Yeni Şubesi Esentepe’de açıldı

Edirne’de1933 yılından bu yana kurukahve, baharat ve Marketçilik sektöründe hizmet veren ve bir Edirne markası olan “Hocaoğlu”, Edirne’de yeni yatırımlar yaparak istihdam yaratmaya devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mart 2018 Cumartesi 08:00
"Hocaoğlu"nun  Yeni Şubesi Esentepe’de açıldı

Ümran Akkan Caddesi Esentepe’de hizmete giren HOCAOĞLU Kurukahve-Baharat-Bakliyat-Kuruyemiş’in açılış törenine, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin İnağ, Yardımcı Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, ETUS Başkanı Hakan Giyik, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, Selçuk Çakır,  CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Özar Market Sahibi Rıfat Mitrani, Meşhur Ciğerci Kazım Usta, Emekli Tümgeneral Ali İhsan Gürcihan, Edirne spor Kulüp Başkanı Savaş Üner, CHP Edirne Milletvekili Adayı Gürkan Güneser, STK ve Oda Temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Gürkan; “Cengiz Benakman’ın  namı diğer Hocaoğlu’nun diğer başarısı işte budur”

İşyerinin açılışında konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Hocaoğlu gerçekten Edirne’de,  Edirne’nin yerleşik yaşamında çok önemli bir markadır. Ama sadece yaptıkları işle değil, işinizi iyi yaparsınız, iyi tüccarsınızdır, iyi para kazanırsınız, bunlar zaten olması gerekenler. Ama işinizle beraber o kentin sosyal yaşamına, kültürel yaşamına, insani yaşamına ve insanlarına bir şeyler öğretirisiniz, bir şeyler anlatırsınız. Bence Cengiz Benakman’ın  namı diğer Hocaoğlu’nun diğer başarısı da budur. Yetiştirdiği evlatlardır, torunlardır, yetiştirdiği çıraklardır, ustalardır. Bu anlamda sevgili Cengiz Benakman ağbimizi yürekten kutluyorum. Hocaoğlu ailesini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bundan önce yaptıkları gibi bu işte de bu yerlerinde de çok başarılı olacaklardır. Edirne’ye yeni çalışanlar, yeni personeller yetiştirecekler. Allah her şeyi gönüllerine göre versin. Bu yatırımların artarak devam etmesini temenni eder hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Açılış Kurdelesini, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt,  Klasbahis Hocaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Benakman, oğlu Cenk Benakman ve ailesi birlikte kestiler.

Açılışın ardından İşyerini gezen Recep Gürkan ve beraberindekiler, satılan ürünler hakkında bilgiler aldı. Edirne’nin meşhur peyniri Yardımcı peynirlerinden, Olin Yağlarına kadar, Hocaoğlu’nun meşhur kurukahvesi, acı sosu, Bal, İçecek ve Tekel malzemelerinin yanında temel ihtiyaç, gıda  ve şarküteri ürünlerinin satıldığı  HOCAOĞLU Kurukahve-Baharat-Bakliyat-Kuruyemiş’te açılışa özel indirimler de vatandaşın büyük ilgisini gördü.

“Müşterilerimizin teveccühü bize güç ve kuvvet verdi”

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan senelerin eski esnafı Cengiz Benakman; “Biz senelerin eski bir esnafı olarak hep kendi yerimizde kalmanın doğru olmadığını düşündük. Yeni yerleşim bölgesine de bu hizmeti vermek için müşterilerimiz bizden yer açmamızı talep ediyordu. Biz de bu bölgede başlangıç olarak butik bir dükkan açtık. Yavaş yavaş bunun zincirini de genişletmek istiyoruz. Bu açılışta da bütün dostlarımızın bize çok yakın ilgi ve alaka göstermesi bize hem kuvvet verdi hem de bizi çok mutlu etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sevinçliyim. Çünkü yeni dostlarımıza ve kardeşlerimize de işyeri açmış olduk. Bundan sonra bana “Güzel ürün sattı desinler”den başka bir beklentim yok. Yani Edirne’li bana  teveccüh etti, bizi her zaman tercih etti. Ben de burada yer açarak, her zaman olduğu gibi sunacağımız hizmetlerimizle onlara borcumu ödemeye çalışacağım.” Dedi.     

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.