HÜSEYİN ÖZDEN HAVSA CHP İLÇE BAŞKANI

CHP’nin ilçe kongre maratonu  Havsa ilçe kongresinin yapılmasıyla tamamlandı. Havsa ilçesinde  ilçe başkanlığı için iki  aday mücadele etti. 101 delegenin oy kullandığı seçimde  rakibi  Fedai Işık’ın  31 oyuna karşılık 70 oy alan  Hüseyin Özden  Havsa CHP ilçe başkanı oldu.

HÜSEYİN ÖZDEN HAVSA CHP İLÇE BAŞKANI

CHP’nin ilçe kongre maratonu  Havsa ilçe kongresinin yapılmasıyla tamamlandı. Havsa ilçesinde  ilçe başkanlığı için iki  aday mücadele etti. 101 delegenin oy kullandığı seçimde  rakibi  Fedai Işık’ın  31 oyuna karşılık 70 oy alan  Hüseyin Özden  Havsa CHP ilçe başkanı oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Ocak 2020 Pazartesi 06:37
HÜSEYİN ÖZDEN HAVSA CHP İLÇE BAŞKANI

Havsa Esnaf Odası  binasında yapılan genel kurula  CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İl Başkanı  Fevzi Pekcanlı Meriç Belediye Başkanı  Erol Dibek, Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan,  Alpullu Pancar Ekicileri Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen,Havsa Eski Belediye Başkanı Oğuz Tekin eski parti yöneticileri   ve parti delegeleri  ile İYİ Parti ve AK Parti  ilçe başkan ve yöneticileri katıldı. İlçe Başkanı Ercan Kes’in açış konuşması sonrası Divan oluştu  Divan Başkanlığına  İsmet Filoğlu, Yardımcılığına  Memduh Doğramacıoğlu, katip üyeliğe ise  İlhan Aldemir getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası ilçe başkanı tarafından  faaüliyet raporu  gelir gider raporu okundu ve oylanarak kabul edildi.

KONUŞMALARDA PARTİDE BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPILDI     

Gündemin diğer maddelerinde söz alan Gaytancıoğlu ülke ekonomisine değinde ve partide birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. İl başkanı Fevzi Pekcanlı konuşmasında CHP ‘nin  seçimlerde başarılı olduğunu  partililerin her zaman birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi. Pekcanlı  Havsa seçiminin kaybedilmesinde  parti yönetiminin suçunun olmadığını  savunarak Havsa’da konuşmak çok zor olduğunu  çok söylenecek söz  bulunduğunu belirterek Oğuz başkanın daha rahat konuşmasını  beklediğini söyledi.

BAŞARISIZLIKLIĞIN FATURASI BİZE ÇIKTI

Burada yapılan konuşmalarda  ön seçime takılıp durulduğunu belirten Pekcanlı, “. Havsa’da ön  seçim yapamadığımız gibi  diğer ilçelerde de yapamadık.Oralarda rekor kırdık. Havsa’da il genel meclisinde eğilime yoklaması yaptık. İki il genel meclisinden birini aldık. Her zaman atama da ve ön seçim de doğru değil. Meriç Belediye Başkanı Erol Başkan  atama ile geldi, oyda Türkiye birincisi oldu. Orada kimse ön seçim demedi.kimse burada ön seçim olması iddiasında değil. Ercan ağabeyimi severim . Faaliyet raporuna baktım  bir sayfası sadece ön seçimle ilgili . Orada verilen mesajı anladım. Burada  ön seçim için başvurulmayan AYK üyesi kalmadı. Parti  meclis üyemiz müfettiş olarak geldi. ona ön seçim konusu  iletildi.  Sonunda Havsa seçim başarısızlığı Okan Gaytancıoğ4lu ile  bana çıkarıldı bir de benim ortağım var Edirne’de Belediye Başkanı Recep Gürkan. Kabahatli biz olduk. İlçede  seçim zamanı “Oğuz Tekin’e oy vermeyiniz” propagandası yapıldı . Burada MHP  AK Partiye çalıştı.” Dedi.

Her iki adayın konuşması yönetim kurulu üyelerini tanıtmasından sonra yapılan  seçimde  Havsa merkez ve 22 köyden 101  delegeden 70’inin oyunu alan  Hüseyin Özden Havsa CHP ilçe başkanı oldu. Rakibi  Fedai Işık ise 31 delegenin oyunu aldı. 

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.