Huzur için düğmeye basıldı

Edirne’de artan huzur kaçırıcı olaylar sebebiyle düğmeye basıldı. 

Huzur için düğmeye basıldı

Edirne’de artan huzur kaçırıcı olaylar sebebiyle düğmeye basıldı. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ağustos 2018 Pazartesi 08:31
Huzur için düğmeye basıldı

Bir süredir Edirne’de artan asayiş olayları, göçmen sayısı ve trafik güvenliği sorunlarını çözmek için düğmeye basıldı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Edirne Belediyesi Zabıta ekipleriyle ortak “göçmen kontrol” uygulaması yaparken Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve KOM ekipleri de şafak baskınlarıyla zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Trafik şube ekipleri ise sokak sokak dolaşarak plakasız ve tescilsiz motosiklet avlıyorlar.

Edirne'de son zamanlarda huzursuzluk yaratan ve sayısı artan göçmenlerle ilgili İl Emniyet, İl Göç ve Belediye Zabıta ekipleri tarafından uygulama yapıldı. 4 kişi işlemlerin ardından İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Narkotik ve KOM ekiplerinin Uyuşturucu tacirlerine karşı bir süredir yaptığı şafak baskınlarında 100 kilo skank, 255 gram esrar, 14 gram bonzai, 25 kök Hint keneviri, uyuşturucu yapımında kullanılan değirmen ve hassas terazi ele geçirildi. 10 kişi göz altına alındı.

Trafik Şube ekipleri ise Kıyık Caddesi, Eski İstanbul Caddesi, Saraçlar Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Karaağaç gibi merkezi noktalardan başlayarak bir yandan da trafikte seyir halinde tescilsiz motosikletlerin peşine düştü. Yalnızca Kıyık caddesinde 5 motosiklet trafikten men edilirken gazetemiz baskıya girdiği sırada diğer mevkilerde uygulama sürüyordu.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.