İBA, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ‘Babalar Günü’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

İBA, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ‘Babalar Günü’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Haziran 2022 Cumartesi 06:00
İBA, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, babaların toplumsal ve bireysel hayatta ailenin temel direği olduğunu belirtti.

Babaların, evlatlarını geleceğe hazırlamak ve ailesine bakmak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getiren Başkan İba, “Babaların sadece bu özel günde değil, her zaman sayılması, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Babalar Günü’nü, tüm bireylerin hatırlamaları sevgi ve saygı bağlarının gelişmesinde büyük önem sahibidir” dedi.

Babaların, çocuklara hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Başkan İba, “Hayatımızın her anında varlıklarıyla gücümüze güç katan ve ailesinin mutluluğu için her türlü fedakârlığı gösteren babalarımızın hakkını ödeyemeyiz. Elbette bizler de sadece bu günde değil, onları her zaman sevmeli, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Babaların çocukların arkasında koca bir çınar gibi durduğunu ifade eden İba, “Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum" dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.