İBA, BAYRAMI KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İBA, BAYRAMI KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Temmuz 2021 Pazartesi 06:36
İBA, BAYRAMI KUTLADI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Kurban Bayramı’nın, Türk Milletine ve tüm İslam Alemi'ne sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, “Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerimizden Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

"Son iki yıldır bayramlarda pandemi nedeniyle yaşanılan olumsuzlukların milli aşı seferberliğimiz ve milletimizin özverileri ile bir nebze de olsa giderilmesinin sevincini yaşadığımız bu bayram, elbette yine pandemiye karşı önlemlerimizi azaltmadan, sevdiklerimizle bir arada olabilmenin huzurunu yaşayacağız." diyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba sözlerini, "Bayramlarımız, paylaşmanın güzelliğini ve bereketini evlerimize getirir. Pek çok konuda birbirinden farklı olan insanlarımızı, ortak bir paydada buluşturur ve ortak bir ruhun paylaşılmasına vesile olur. Bu bayramımızın da işte bu güzel ruh birliğine vesile olmasını diler, tüm Edirnemizin, tüm memleketimizin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı yürekten kutlarım." şeklinde tamamladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.